Agenda del Casal

Divendres, 04/03/2022

EXPOSICIÓ: 'ABSTRACCIONS'

Horari: 17:00

Amb aquesta mostra d'imatges, els components de Racó de la Foto hem obert les portes a un món on la creativitat no té límits.

Potser no ha estat un viatge fàcil, però, tot i això, ha sigut molt gratificant. Tant de bo haguem aconseguit que les nostres imatges us traslladin a aquest món irreal i fantàstic.

Organitza: El Grup del Racó de la Foto

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CICLE DE TEATRE CONTEMPORANI CATALÀ: "LAS TRECE ROSAS I LA ABUELA SOL"

Horari: 20:00

La Colla Jove "Carpe Diem" amb l'obra escrita per Maxi de Diego, recordant els fets del 5 d'agost del 1939 en acabar la Guerra Civil espanyola en els que van morir afusellades tretze noies, la majoria menors d'edat, per defensar les seves llibertats.

A través dels ulls de l'àvia Sol que va sobreviure als fets, i que vol transmetre a les generacions actuals perquè la memòria no els oblidi, la seva néta Alba escriu una obra de teatre que les recorda. A més aconsella a les seves nétes que segueixin lluitant per superar les injustícies i per defensar la pau. Vol que valorin la importància de la lluita amb tota la força del cor per aconseguir allò que és correcte i vol fer entendre a les noves generacions d'on venen i els hi cal seguir lluitant per aconseguir les seves llibertats.

Per fer un tastet de què veuràs entra AQUÍ!

Acompanyada de l'EXPOSICIÓ "Dones Lluitadores" de la Fundació Revolució Democràtica i de la xerrada de l'experta Rosario Cunillera a les 19 h

Preu entrada: 4€ socis i sòcies / 5€ no socis i no sòcies

Imprescindible reserva d'entrades a partir del 2 de març clicant en la paraula ENLLAÇ!

Organitza: Grup de Teatre TCC i Associació Casal Font d'en Fargues