Agenda del Casal

Divendres, 04/03/2022

EXPOSICIÓ: 'ABSTRACCIONS'

Horari: 17:00

Amb aquesta mostra d'imatges, els components de Racó de la Foto hem obert les portes a un món on la creativitat no té límits.

Potser no ha estat un viatge fàcil, però, tot i això, ha sigut molt gratificant. Tant de bo haguem aconseguit que les nostres imatges us traslladin a aquest món irreal i fantàstic.

Organitza: El Grup del Racó de la Foto

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

22È CICLE DIVENDRES MUSICALS: 'CARAMELO A KILO'

Horari: 20:00

Caramelo a Kilo, en viu, és un viatge fugaç al Carib.

Una invitació a ser lliures. Un ritual musical que deu el seu nom a una expressió col·loquial cubana que es va tornar popular en el món sencer amb la cançó de la Sonora Matancera, interpretada per la gran Cèlia Cruz.

Una banda que abasta estils com: el so, el bolero, el chachachá, i la salsa. Històries de migracions amb herències musicals, plenes de color, s'ajunten per a oferir un espectacle sublim i poderós. Espectacle programat en el marc del 8M, Dia Internacional de les Dones

Preu: Entrada Solidària. Cal portar productes d'higiene femenina o roba íntima per al col·lectiu de dones i gènere no binari que usen drogues i sobreviuen a múltiples situacions de vulnerabilitat i violència. Més informació: https://www.metzineres.net/index.html

Els productes que podeu donar són:

- Productes d’higiene (sabó del cos, xampú, suavitzant, raspall de dents, crema hidratant...)
- Productes d’higiene íntima (compreses, tampons, copes menstruals...)
- Mitjons
- Calces
- Sostenidors

Dins del cicle del Barcelona Districte Cultural.

Imprescindible reserva d'entrades a partir de les 10 h del 16/03 en aquest enllaç!

Organitza: Associació de Veïnes i Veïns de la Font d'en Fargues