Agenda del Casal

Dijous, 10/03/2022

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: 'LUMINA TIBIDABO'

Horari: 17:00 a 12:00

Del  8 d'abril al 2 de maig podrem gaudir de l’exposició “Luminia Tibidabo” d’Esteve Barandica, un artista que juga amb la fotografia paisatgística i la poesia en aquest projecte, usant el Tibidabo com a escenari.

En aquesta mostra de 32 fotografies, una selecció de les 215 preses pel fotògraf Barandica entre el 2019 i el 2021 des d’un mateix punt del barri de Font d’en Fargues, contemplen la nuvolositat, les solpostades i les nits en el cim del Tibidabo. “Corresponen principalment a la primavera i la tardor, èpoques que afavoreixen contrastos i tonalitats” segons Esteve Barandica. La solpostada ha interessat a poetes i fotògrafs, i aquest projecte va d’això.

Veniu a conèixer l’exposició de la mà de l’artista el divendres 22 d’abril a les 18 h al Casal, a l’espai expositiu del passadís del teatre.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

PROJECCIÓ CORAL: 'LA CASCADA DE LUTOUR'

Horari: 20:30

La Coral Font d’en Fargues ens presenta el seu vídeo realitzat durant la pandèmia, 'La Cascada de Lutour', que és una composició del pianista i arranjador de la Coral, Brando Borràs, basada en un poema de Joan Maragall amb el mateix títol.  

Per a dur a terme van haver de treballar adaptant-se a les restriccions i sortejant les diferents onades. Una exitosa campanya de micromecenatge, els va proporcionar els fons econòmics necessaris per dur a terme el projecte. El resultat és un vídeo de 20 minuts de durada realitzat en diverses fases:

-  Gravació, al teatre del Casal, de l’àudio. La coral per cordes (sopranos, contralts, tenors i baixos) i la solista (podeu veure el making off de la gravació a https://youtu.be/6xdW-9B0wmI).

-  Interpretació orquestral amb la llibreria musical de la BBC.

-  Filmació “in situ” a la mateixa Cascada de Lutour, a la Vall de Lutour a França, amb tota la Coral cantant en aquest excepcional paratge natural.

Reserva ja la teva plaça clicant en la paraula ENLLAÇ!

Un bonic projecte ple d'il·lusió!

Organitza: Coral Font d'en Fargues