Agenda del Casal

Dijous, 10/03/2022

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: 'LUMINA TIBIDABO'

Horari: 17:00 a 12:00

Del  8 d'abril al 2 de maig podrem gaudir de l’exposició “Luminia Tibidabo” d’Esteve Barandica, un artista que juga amb la fotografia paisatgística i la poesia en aquest projecte, usant el Tibidabo com a escenari.

En aquesta mostra de 32 fotografies, una selecció de les 215 preses pel fotògraf Barandica entre el 2019 i el 2021 des d’un mateix punt del barri de Font d’en Fargues, contemplen la nuvolositat, les solpostades i les nits en el cim del Tibidabo. “Corresponen principalment a la primavera i la tardor, èpoques que afavoreixen contrastos i tonalitats” segons Esteve Barandica. La solpostada ha interessat a poetes i fotògrafs, i aquest projecte va d’això.

Veniu a conèixer l’exposició de la mà de l’artista el divendres 22 d’abril a les 18 h al Casal, a l’espai expositiu del passadís del teatre.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

TALLER MUSICAL FAMILIAR I INCLUSIU: 'MÚSICA DIVERSA'

Horari: 11:30

Experimentarem de forma vivencial amb la pulsació i el ritme, relacionant-los de manera directa amb el nostre batec del cor i el moviment del nostre cos.

Comunicarem i expressarem el ritme que portem a dins, així com la nostra creativitat i emocions.

Treballarem l'atenció, la coordinació i l'escolta activa mitjançant la realització de jocs rítmics.

No cal tenir coneixements musicals.

Famílies amb infants a partir de 8 anys. Duració 45 minuts.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Aforament limitat. Inscripcions a partir de les 10h del 21 d'abril clicant en la paraula ENLLAÇ!

Dins de la programació del Passaport Edunauta

Organitza: Escola de Música Pausa

ESPECTACLE DE CIRC: 'MANS A MANS'

Horari: 20:00

Signes, espectacle de circ desenvolupat a través de la disciplina del Mà a mà.

Dues persones i una abundant quantitat de farina donaran origen a un univers únic i poètic.

Amb moviments fluids i suaus, dos individus travessaran una sèrie de transformacions al llarg del temps. Investigant la seva manera de relacionar-se i creant imatges oníriques, deixaran en el sòl el rastre d'un recorregut, un vol i una broma subtil.

Som dos cossos que es regiren i se separen per a tornar al mateix punt, dues taques que es barregen fins no distingir-se una de l'altra. Deixant les mateixes petjades i recorrent un camí amb el mateix caminar, ens transformarem en una massa única.

AVÍS IMPORTANT: Espectacle no apte per celíacs, ja que s'utilitza farina de blat.

Dins del cicle del Barcelona Districte Cultural.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Imprescindible reserva d'entrades a partir de les 10 h del 21/04 en aquest enllaç!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues