Agenda del Casal

Dijous, 29/09/2022

ESCOLA DE SALUT DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 11:00

Del 29 de setembre fins a l'1 de desembre es posen en marxa els tallers de l’escola de salut de la Font d’en Fargues per a persones grans.

Activitats gratuïtes en un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu, orientades a un envelliment actiu i saludable.

Places limitades.

Informació i inscripcions CAP Horta, Centre de Serveis Socials Horta i Casal Font d’en Fargues.

Organitza: CAP Horta

 

EXPOSICIÓ: 'RESIGNIFIC-ACCIÓN'

Horari: 17:00 a 14:00

Resignific-Acció és una sèrie fotogràfica que resignifica, de manera crítica, cinc obres d'arts pictòriques famoses.

A partir de les narratives presents en cada pintura -les oficials i les amagades en la significació de la peça i en les diverses etapes des de la ideació a la realització i exposició de la mateixa- vull crear, per cada obra, un punt de partida per a una reflexió crítica sobre un tema específic present en la nostra actualitat (patriarcat i perspectives de gènere, antropocentrisme/ especisme/ecologia, immigració). El meu cos és l'actor principal de la resignificació de les obres.

L'objectiu del projecte és obrir a la reflexió i al debat sobre algunes de les falles socials, moltes vegades tan normalitzades, que ens passen desapercebudes en el dia a dia. A través de l'actualització i la resignificació de pintures famoses, el receptor de l'obra té la possibilitat de transformar-se en actor, qüestionant-se el que potser mai es va qüestionar, donant la benvinguda a preguntes que facin tremolar l'statu quo de la nostra realitat.

Lloc: Espai de la Cafeteria 'La Font Gastro Bar'

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CONVOCATÒRIA OBERTA A L'XI EDICIÓ DEL MERCADET D'ARTESANÍES DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 15:00 a 00:00

Busquem projectes artesans de tota mena, arrelats al territori, que vulguin participar en l'XI edició del Mercadet d'Artesanies de la Font d'en Fargues.

Des del Casal es proposa aquest espai per donar visibilitat als artesans i artesanes del barri de la Font d’en Fargues i dels barris veïns. El Mercadet vol ser un punt de trobada per a totes aquelles persones interessades en el producte artesà i de proximitat.

Busquem artesanes que vulguin participar en el Mercadet: dibuix, il·lustració, bijuteria, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda... Oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions.

La XXI Edició del Mercadet tindrà lloc el dissabte 17 de desembre d'11 a 15 h a la Plaça de la Música (al costat de l'EMM Can Fargues).

Per poder participar heu d’omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ amb el vostre nom i cognoms, telèfon i un blog, web i/o fotografies dels treballs on l’organització pugui veure una mostra del producte. El 23 de novembre és la data límit per enviar les vostres propostes com a artesanes.

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.

SORTIDA FOTOGRÀFICA: CONCURS DE FOTOGRAFIA

Horari: 10:00

Vine a la Sortida Fotogràfica oberta al barri pel concurs del Calendari 2023.

Consulta les bases: 

  • Màxim 3 fotografies
  • Preferible format horitzontal (màx. 5MG JPG)
  • Termini fins al 7/11 a les 22 h
  • Enviar a racofoto@gmail.com

L'AVVFF es reserva el dret d'ús promocional de qualsevol de les fotos seleccionades, la resta es destruirà

Us hi esperem a les 10 h al Casal!

Organitza: AVVFF i Racó de la Foto

EXPOSICIÓ: OBJECTIU DONA

Horari: 16:15

Cicle d’exposicions de dones per a públic general, també a càrrec únicament de dones o aquelles que així es defineixin. Neix amb l’objectiu de donar suport a la creació de les dones, concretament, dins de l’àmbit de la fotografia i altres variants artístiques pel que fa a la inauguració; es pretén donar valor i visibilitat a la trajectòria de les artistes, sigui de forma individual o bé col·lectiva.

Aquest és un projecte singular del Mas Guinardó en el qual col·laborem.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CINEMA: 'QUO VADIS, AIDA?

Horari: 19:00

Directora: Jasmila Žbanić (2022)

Pel·lícula guanyadora del Premi Lux 2022 del Parlament Europeu.

Una mirada implacable i esquinçadora al genocidi de l’any 1995 a Srebenica, Bòsnia, a través dels ulls d’una dona atrapada enmig de l’inimaginable.

Presentador: Josep Mª Jansà, metge especialista en medicina preventiva i salut pública, que va treballar a Bòsnia com a cooperant en els anys noranta.

Preu: 0€ (activitat subvencionada)

Organitza: Grup FF Cinema