Agenda del Casal

Dimarts, 06/09/2022

EXPOSICIÓ: 'MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES'

Horari: 17:00 a 13:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants.

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom.

Organitza: Racó de la Foto

ESCOLA DE SALUT DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 11:00

Del 29 de setembre fins a l'1 de desembre es posen en marxa els tallers de l’escola de salut de la Font d’en Fargues per a persones grans.

Activitats gratuïtes en un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu, orientades a un envelliment actiu i saludable.

Places limitades.

Informació i inscripcions CAP Horta, Centre de Serveis Socials Horta i Casal Font d’en Fargues.

Organitza: CAP Horta

 

EXPOSICIÓ: 'RESIGNIFIC-ACCIÓN'

Horari: 17:00 a 14:00

Resignific-Acció és una sèrie fotogràfica que resignifica, de manera crítica, cinc obres d'arts pictòriques famoses.

A partir de les narratives presents en cada pintura -les oficials i les amagades en la significació de la peça i en les diverses etapes des de la ideació a la realització i exposició de la mateixa- vull crear, per cada obra, un punt de partida per a una reflexió crítica sobre un tema específic present en la nostra actualitat (patriarcat i perspectives de gènere, antropocentrisme/ especisme/ecologia, immigració). El meu cos és l'actor principal de la resignificació de les obres.

L'objectiu del projecte és obrir a la reflexió i al debat sobre algunes de les falles socials, moltes vegades tan normalitzades, que ens passen desapercebudes en el dia a dia. A través de l'actualització i la resignificació de pintures famoses, el receptor de l'obra té la possibilitat de transformar-se en actor, qüestionant-se el que potser mai es va qüestionar, donant la benvinguda a preguntes que facin tremolar l'statu quo de la nostra realitat.

Lloc: Espai de la Cafeteria 'La Font Gastro Bar'

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CONVOCATÒRIA OBERTA A L'XI EDICIÓ DEL MERCADET D'ARTESANÍES DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 15:00 a 00:00

Busquem projectes artesans de tota mena, arrelats al territori, que vulguin participar en l'XI edició del Mercadet d'Artesanies de la Font d'en Fargues.

Des del Casal es proposa aquest espai per donar visibilitat als artesans i artesanes del barri de la Font d’en Fargues i dels barris veïns. El Mercadet vol ser un punt de trobada per a totes aquelles persones interessades en el producte artesà i de proximitat.

Busquem artesanes que vulguin participar en el Mercadet: dibuix, il·lustració, bijuteria, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda... Oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions.

La XXI Edició del Mercadet tindrà lloc el dissabte 17 de desembre d'11 a 15 h a la Plaça de la Música (al costat de l'EMM Can Fargues).

Per poder participar heu d’omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ amb el vostre nom i cognoms, telèfon i un blog, web i/o fotografies dels treballs on l’organització pugui veure una mostra del producte. El 23 de novembre és la data límit per enviar les vostres propostes com a artesanes.

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.

EXPOSICIÓ: OBJECTIU DONA

Horari: 16:15

Cicle d’exposicions de dones per a públic general, també a càrrec únicament de dones o aquelles que així es defineixin. Neix amb l’objectiu de donar suport a la creació de les dones, concretament, dins de l’àmbit de la fotografia i altres variants artístiques pel que fa a la inauguració; es pretén donar valor i visibilitat a la trajectòria de les artistes, sigui de forma individual o bé col·lectiva.

Aquest és un projecte singular del Mas Guinardó en el qual col·laborem.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues