Agenda del Casal

Dissabte, 18/02/2023

Espectacle del Cicle TCC: "Lapònia" de Cristina Clemente i Marc Angelet, per ACR Fals

Horari: 19:00

Cinquena edició del Cicle de Teatre Català Contemporani (Cicle TCC) per nodrir la programació d’hivern amb tres propostes teatrals contemporànies de companyies de diferents indrets de la geografia catalana durant els mesos de gener, febrer i març.

Després de la primera funció, el cicle TCC continua amb "Lapònia", una comèdia de Cristina Clemente i Marc Angelet representada pel grup de teatre d'ACR Fals. L'espectacle parla de dues famílies que es troben a Lapònia per celebrar la nit de Nadal i esperar l’arribada del Pare Noël, però una de les criatures explica a l’altre que aquest home amb barba blanca no existeix. El que havia de ser una vetllada de festa i il·lusió es convertirà en una batalla entre germanes, parelles i cunyats, d’on emergiran mentides, veritats i secrets inconfessables. Una comèdia sobre les mentides, les il·lusions i l’educació que rebem des de petits.

Fes un tastet de què veuràs veient aquest vídeo!

Preus:

El preu de l’entrada general per a cada espectacle és de 6 euros, tot i que si ets sòcia de l’ACFF, l’Associació Veïns i Veïnes, menor de 25 anys i més gran de 65 pots adquirir-la per 5 euros.

Pots treure les teves entrades per dissabte 18 de febrer a les 19 h a través d'aquest link!

Organitza: TdC i ACFF