Agenda del Casal

Dijous, 02/03/2023

EXPOSICIÓ: 'EROSIONS: PATRIMONI PERDUT DEL BARRI DE LA FONT D'EN FARGUES'

Horari: 17:00 a 12:00

Exposició de fotografies sobre el patrimoni perdut del barri de la Font d’en Fargues.

Comparativa entre l’estat actual i original del barri reflectit en el canvi de la tipologia constructiva mitjançant imatges inèdites sobre el patrimoni perdut.

A través d’una mirada crítica, es vol recuperar una visió subjectiva de com seria el barri si en lloc de les brutals transformacions iniciades en la dècada dels 60, s’hagués preservat, mantingut i reinterpretat el caràcter identitari que defineix el paisatge del barri.

Acte inaugural el dia Dijous 2 de Març a les 19h, al Casal de la Font d'en Fargues, amb una conferència a càrrec de Carlota Giménez i Dolors Canudes.

Organitza la Comissió Patrimoni AVFF. 

 

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL CASAL FONT D'EN FARGUES

Horari: 11:00

Sabies que el Casal és un equipament municipal de gestió comunitària? I això que vol dir? Doncs que les veïnes i veïns podeu decidir sobre el projecte del Casal.

Des de fa més de 12 anys l'Associació del Casal Font d'en Fargues (ACFF) gestiona aquest projecte en conveni amb el Districte d'Horta Guinardó. El projecte inclou diferents espais de participació, entre ells l'assemblea de les persones sòcies de l'ACFF que es reuneix anualment per aprovar comptes, memòria d'activitats, pressupost, projecte i el que calgui.

L'Assemblea està oberta a tothom que vulgui venir, això sí, les persones que no són sòcies tindran dret a veu però no a vot. 

A les 13h hi haurà vermut per totes les persones assistents!

Ens anirà MOLT Bé que us apunteu per fer una bona previsió d'aquests serveis. Ho podeu fer en aquest enllaç: https://forms.gle/Z4w9qt8bUXMjbcDC7

El Casal es barri!

Espectacle del Cicle TCC: "El revolt perillós" de J. B. Priestly

Horari: 18:00

Sofia i Anna Roig fan una festa amb familiars i companyes al seu refugi rural.

Un comentari casual d’un dels convidats encén una sèrie de revelacions devastadores, que revelen un embolcall de relacions clandestines i secrets foscos, la revelació dels quals té conseqüències tràgiques.

Preus:

El preu de l’entrada general per a cada espectacle és de 6 euros, tot i que si ets sòcia de l’ACFF, l’Associació Veïns i Veïnes, menor de 25 anys i més gran de 65 pots adquirir-la per 5 euros.

Venda d'entrades el mateix dia en taquilla.

Organitza: TdC i ACCFF