Agenda del Casal

Dimarts, 02/05/2023

EXPOSICIÓ: "TRANSICIONS"

Horari: 16:00 a 12:00

Retrats, despullats de color, buscant els trets més representatius de les ànimes de cada persona.

El retrat pot tenir moltes finalitats, captar un moment per recordar, una època, una edat, una particularitat... i, podem anar més enllà, despullant de color la imatge, buscant els trets més destacats i aportant un objecte transicional que representa una de les ànimes de la persona retratada. L’important, com deia Philippe Halsman “Un veritable retrat deuria, avui i cents d’anys després, ser el testimoni de com aquesta persona es veia, i la classe de humà que va ésser”. Jo he volgut retratar el sentiment d’una persona en vers la seva vida, ajudat per algun objecte que fos representatiu d’aquesta emoció.

Autor Antonio Limpo

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

 

(DISSABTE) TEATRE: "NO ES POT VIURE AIXÍ"

Horari: 18:30

La colla jove de teatre Carpe Diem, presenta l’obra "No es pot viure així", adaptació del Grup Deixalles 81.

Es tracta d’una radiografia àcida i sarcàstica de la vida de cinc dones d’avui dia que pateixen alguns dels tics de la vida moderna.

Trobem personatges en un estat de confusió vital total, ofegats, estressats i obsessionats per l’angoixant vida actual. Estem observant a una dona hiperactiva, obsessionada per l’organització. Veiem una depressiva suïcida, una executiva agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la bellesa incapaç d’acceptar-se a si mateixa.

Al voltant d’aquests personatges giren els companys de travessia vital que cadascuna troba en el seu camí i que configuren les seves angoixes i inquietuds. Es tracta d’una crítica àcida a les relacions humanes a partir d’allò que ens pot passar en el nostre dia a dia. Sens dubte es tracta d’una paròdia esbojarrada sobre la tendència humana que tenim a complicar-nos la vida.

El text acull, moltes vegades circumstàncies extremes i exagerades dels personatges, però en el que potser algun espectador es pot veure reflectit. Sens dubte en acabar l’obra després de pixar-se de riure, algú pensarà que pot fer diferent de la vida per sentir-se millor.

Preu: Taquilla Inversa

 Les entrades per aquesta sessió les pots reservar fins divendres 26/05 a les 20h. Si no has reservat abans, les podràs adquirir en taquilla el mateix dia de la funció.

Organitza: Colla jove Carpe Diem. Grup de teatre