Agenda del Casal

Dimecres, 06/09/2023

EXPOSICIÓ: "FRAGMENTS D'UN BARRI"

Horari: 17:00 a 12:00

Fragments d'un barri: exposició de l'artista britànic i veí Amalamati Lissimore.

Ampliem dates fins al 3 de novembre.

De vegades em fa l'efecte que la vida està composta de fragments que difícilment tenen una relació entre ells. Avui dia tenim accés a tanta informació, notícies, imatges, esdeveniments…

La vida esdevé complexa i a vegades caòtica. Com trobar-li sentit i coherència enmig d'aquesta complexitat i fragmentació?

L'artista alemany, Georg Baselitz, diu que només en l'art el món és sencer. El meu procés de fer servir de fragments de diaris, fulles de publicitat, partitures musicals, teles, retalls de roba, és un intent de comunicar una lluita per trobar-hi connexió entre aspectes de vida que sembla que no tenen relació entre ells. És una cerca de les arrels que connecten tot a un nivell més profund, una manera d'incloure-hi tot, crear un espai on tot càpiga.

Aquesta exposició és fruit de quasi cinc anys que fa que visc en el barri Font d'en Fargues i es compon d'imatges de racons i indrets que potser els veïns reconeixeran.

Espero que gaudiu dels quadres!

Inauguració el dijous 14/09 a les 18,30h. L'artista Timothy Lissimore inaugura l'exposició "Fragments d'un barri" a l'espai expositiu del passadís del teatre. Hi haurà un petit concert d'un quartet de flauta i violí i un aperitiu per tothom. 

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

FESTA INICI DE CURS: "UNA AVENTURA PELS MARINERS MÉS CREATIUS"

Horari: 17:30

Dinamitzat per Koala Art For Kids

Instal·larem un mar fet amb xarxes de tires de color blau amb vaixells de paper decorats amb tinta de calamar. Els participants són els encarregats de crear la xarxa per poder endinsar-se en el seu interior.

Recomanada a partir de 5 anys. Us informem que la tinta de calamar taca la roba, així que veniu preparats i preparades per l'ocasió! 

Lloc: Davant de la plaça de l'església del carrer pedrell.

Organitza: ACFF

 

 

 

CINEMA: "EL CAMINO A CASA"

Horari: 19:00

Del director: Zhang Yimou (1999).

Un drama sobre la tensió generacional, el respecte als grans i la superació dels vells costums que va conquistar la crítica allà on es va estrenar.

Bon cinema en versió original. Projeccions i presentació de pel·lícules de qualitat per gaudir en grup i en pantalla gran!

No cal fer inscripció prèvia.

Preu: 4€

Organitza: FF Cinema