Agenda del Casal

Dijous, 21/09/2023

EXPOSICIÓ: MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

Horari: 10:00 a 12:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants. 

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom. 

Organitza: Racó de la Foto

ESPECTACLE DE DANSA TEATRE FAMILIAR: 'BLINK MAGIC'

Horari: 18:00

A càrrec de la cia. Blink Flash

La Nia és a les golfes Muntanyes de llençols amaguen andròmines que ella no ha vist mai.

Objectes aturats en el temps com un rellotge sense corda, però preparats per oferir-li una experiència que li canviarà la vida. Un viatge màgic creat pel seu avi il·lusionista, Fu Man Chu.

Aquest és un espectacle de dansa-teatre inspirat en la màgia de les petites coses que, al cap i a la fi, és la màgia de la vida. La idea va néixer a partir de les experiències artístiques viscudes per la companyia dins el projecte Camins Vius, quan Blink Flash apropava la dansa a les escoles com a llenguatge d’expressió i com una manera d’obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres als més menuts.

Tot aquest coneixement i l’experiència han donat forma a l’espectacle que presenten al circuit. Cia. Blink Flash. Aquesta és una companyia de dansa i teatre nascuda l’any 2016 de la mà de Montse Roig, Marina Cardona i Joan Casas, amb el propòsit d’apropar el llenguatge de la dansa als més menuts i a les seves famílies; un projecte que busca mostrar les emocions a través del cos i del moviment, i que forma part del programa educatiu del Mercat de les Flors. Des dels seus inicis, Blink Flash realitza experiències artístiques a les escoles bressol. El seu primer espectacle, Blink Flash Duncan, s’estrenà al Mercat de les Flors dins del Festival El més petit de tots el novembre de 2017.

Espectacle recomanat entre els 2 i 5 anys.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada).

Per aquest espectacle cal fer reserva prèvia a partir del 28/09 entrant en el següent ENLLAÇ!

Espectacle dins del Barcelona Districte Cultural

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues