Agenda del Casal

Dijous, 21/09/2023

EXPOSICIÓ: MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

Horari: 10:00 a 12:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants. 

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom. 

Organitza: Racó de la Foto

FESTIVAL EMPODERA'T BDC: "CIRCOGRAFIA DE UNA TRAVESTI"

Horari: 20:00

 

A partir de l’experiència autobiogràfica de Victoria Sickness de descobrir com autocrear la seva identitat dissident quan no tenia cap referent sorgeix "Circografía de una travesti".

Aquest és un espectacle de circ amb roda Cyr, acrobàcies a terra i xanques, on Victoria es qüestiona les seves adolescències i infàncies queer no viscudes en un viatge imaginari al passat per reviure moments claus de la infància i l’adolescència, a on sorgeixen les obsessions iconogràfiques d’allò femení que l’artista ha buscat tota la vida, i a les que no ha tingut accés per haver estat criat i socialitzat com un home.

Espectacle estrenat el 4 d’octubre de 2022 al Teatre Alegria de Terrassa, i presentat al Festival Desfoga a Cambados. Victoria Sickness Victoria Heredero (Victoria Sickness) i Tyle Fernández formen Victoria Sickness, una companyia especialitzada en la roda Cyr i les acrobàcies de terra amb música en viu, i que centra la seva creació a donar visibilitat a les identitats dissidents i el transfeminisme.

Actualment, compta amb dos espectacles a la seva trajectòria iniciada el 2021: "Pero dime, qué es el éxito?" i "Circografía de una travesti", l’obra que presenten en aquesta edició del Barcelona Districte Cultural.

ATENCIÓ NOVETAT! Hi haurà col·loqui post funció amb les artistes! 

A partir de 12 anys.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Per aquest espectacle cal fer reserva prèvia a partir del 25/10 entrant en el següent ENLLAÇ!

Espectacle dins del Festival Empodera't i el Barcelona Districte Cultural

Consulta tota la programació del Festival Empodera't en aquest enllaç!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues