Font d'en Fargues

Propers esdeveniments

PROJECCIÓ DE L'ORQUESTRA JOFF I ELS CORS JOVE I PRE-JOVE DE PAUSA (2 PASSIS)

Viernes, 7 Mayo, 2021 - 18:00 a 19:30

Aquest principi d'any la pandèmia no ens ha permès dur a terme el nostre tradicional concert d'hivern però, com a mostra del treball realitzat durant el primer semestre, projectarem les gravacions de l'Orquestra JOFF i dels cors Jove i Pre-Jove de l'escola de música Pausa.

Aquesta...

llegeix més

XERRADA ONLINE: REDUIR RESIDUS, CASA A CASA, BARRI A BARRI

Miércoles, 12 Mayo, 2021 - 19:00

Un activitat informativa destinada a posar damunt la taula els residus domèstics, els sistemes de recollida i els diferents models, centrats en reduir l’impacte ambiental i climàtic dels residus.

Pots fer...

llegeix més

CINEMA: ARRIVAL

Viernes, 14 Mayo, 2021 - 19:00

Un dels millors films de ciència-ficció del segle XXI, què fa una reflexió sobre com el llenguatge influeix en la manera com vivim i pensem la nostra vida.

Director: Denis Villeneuve (2016)

Presentador: Ricard Bonmatí, lingüista i autor de literatura infantil.

Bon cinema en...

llegeix més

CONCERT SOLIDARI: 'PAUSA CANTA PER NEXE'

Sábado, 15 Mayo, 2021 - 11:30

Les agrupacions vocals de Pausa hem organitzat aquest concert solidari per a la Fundació Nexe.

Volem donar veu i suport a aquesta entitat que atén infants amb pluridiscapacitat dels 0 als 6 anys i acompanya les seves famílies.

Prepareu-...

llegeix més

CÀPSULA CREIX EN FAMÍLIA: 'ACOMPANYAMENT EN EL CONTROL D'ESFINTERS'

Lunes, 17 Mayo, 2021 - 11:00

Adquirim nous coneixements com a pares i mares amb una formació d'1 h.

Una càpsula formativa online tractarem com acompanyar el control dels esfínters dels nostres infants amb les especialistes de LA LLAR DELS ENCANTS.

A la...

llegeix més

Avisos y noticias

A LA CORAL FONT D'EN FARGUES TENEN UN PROJECTE IL·LUSIONANT

La Coral Font d'en Fargues, acaben de publicar una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami i necessiten ajuda per tirar endavant el seu engrescador projecte. 

Amb el vostre suport “la...

leer más

CONVOCATÒRIA OBERTA PER A PARTICIPAR EN LA XXII EDICIÓ DEL CICLE DE CLÀSSICA D'HORTA-GUINARDÓ

Com cada tardor, la música clàssica tornarà al Districte d’Horta-Guinardó amb una vintena de concerts i activitats que es programaran als diferents equipaments municipals del districte amb la voluntat d’apropar la música clàssica a la població d’una manera didàctica, vivencial i totalment...

leer más

PARTICIPA EN L'EDICIÓ ESPECIAL DEL 'RENOVA LA ROBA D'AQUESTA PRIMAVERA'

Renova la teva roba és una iniciativa per fomentar el consum responsable, la sostenibilitat i la prevenció de residus en l'ús de la roba a través de l'intercanvi. S'impulsa a iniciativa d'entitats, associacions i equipaments de la ciutat, amb el suport de l'Ajuntament.

Es realitza al maig...

leer más

TORNA EL CASAL GENT GRAN

A l'abril el Casal Gent Gran ha començat a fer un taller setmanal de salut emocional després de molt temps sense fer activitat al Casal, a càrrec de la Cristina cotreballadora de la...

leer más

S’INICIA EL PROJECTE CAP INFANT ENRERE AL CASAL DE LA FONT D’EN FARGUES

El dilluns 12 d'abril ha començat el projecte CAP INFANT ENRERE al Casal Font d'en Fargues, una iniciativa impulsada des de l'ACFF i l'Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues per fer front a la bretxa educativa generada per la crisi de la COVID-19 als barris de la...

leer más