Agenda del Casal

Viernes, 20/09/2019

EXPOSICIÓ: 'IMATGES ENFRONTADES', ANTONIO LIMPO

Horari: 17:00

Fotografies en que la imatge ha estat duplicada com si d'un mirall es tractés intentant en el procés que la imatge resultant causi una primera impressió de realitat en la seva totalitat, tot i que una observació, no necessàriament profunda, evidencia que és un miratge o reflex de si mateixa.

Autor: Antonio Limpo

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXCURSIÓ CASAL GENT GRAN

Horari: 09:00

Excursió a Miracle (Solsonès). Més informació a la secretaria del Casal.

Inscripció prèvia obligatòria.

Organitza: Casal de la Gent Gran.

CONCERT FAMILIAR: LANDRY EL RUMBERU 'ETS ESPECIAL'

Horari: 18:00

Un gat va dir que el ritme del ventilador està fet d’harmonia i de percussió. Però ha estat un gos qui ha posat a ballar als més petits i petites al ritme d’aquest ventilador arribat del Carib i que els gitanos catalans han fet girar i girar.

El gat no va ser un altre que Gato Pérez. I el gos és Perret, la mascota de Landry el Rumbero, un pirata de la rumba que manlleva d’aquí i d’allà per pujar a l’escenari ritmes calents farcits de lletres que tots, grans i petits, gats i gossos, volen cantar i ballar.

Activitat gratuïta. Dins el cicle Barcelona Districte Cultural

RESERVEU AQUÍ LES VOSTRES ENTRADES!

Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 23/09/2019 

* Hi haurà servei de bar abans i després de l'espectacle

* PODEU RECOLLIR LES ENTRADES COM A MÀXIM FINS A 15 MIN. ABANS DE QUE COMENCI L'ESPECTACLE, LES ENTRADES QUE NO S'HAGIN RECOLLIT ES POSARAN A DISPONIBILITAT DEL PÚBLIC QUE VULGUI ENTRAR I NO TINGUI ENTRADA