Agenda del Casal

Lunes, 04/11/2019

EXPOSICIÓ: 'GATEARTE'

Horari: 17:00

Gatearte-Artgate és un grup artístic format per Marcos Vicent, Lariña, Maria Arnau i Roig Planelles.

El nom fa al·lusió al camí que tot artista recorre per a aconseguir les portes de l'art, de com es comença gatejant i mitjançant el creixement constant s’arriba a convertir-se en un vertader creador artístic.

Aquest grup està unit pel seu amor a l'Art, les seues ganes de treballar en una mateixa direcció, però amb personals visions en l'esdevenir plàstic-creatiu, compartint una amistat, un futur i un somni, el somni de viure cada dia l'Art.

Inauguració: Dijous 31/10 a les 19 hores

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

DIVENDRES CULTURAL: 'POLÍTICA I JUSTÍCIA. ASPECTES FORMALS'

Horari: 20:00

Paraules com procés, judici, sentència o drets, fan pensar, segurament, en l’àmbit de la judicatura. Son termes que advocades, advocats, jutgesses o jutges deuen d’utilitzar amb freqüència.

A casa nostra, l’actualitat política, fa més de dos anys que comparteix, també, aquests termes.

Per posar una mica de llum i valorar els aspectes formals que envolten aquesta actualitat, hem pensat que seria una bona idea comptar amb l’opinió d’una advocada amb experiència en l’àmbit del Dret Penal. És veïna nostra i li va fer molta il·lusió que penséssim en ella per a un dels “Divendres Culturals”.

Us hi esperem!

Cicle de xerrades culturals mensuals durant la tardor.

Activitat gratuïta

Organitza: Associació de Veïnes i Veïns de la Font d'en Fargues

DANSA: 'CAFUNÉ'

Horari: 20:00

Hi ha paraules que no tenen traducció.

Sentiments que no es poden vestir amb paraules. I gestos que amaguen tot allò que no ens atrevim a dir. I cafuné n’és una. L’hem manllevat dels portuguesos per parlar d’aquella carícia que fem a l’ésser estimat quan li introduïm la mà entre els cabells i el pentinem amb els dits. Un gest que pot ser un “hola”, un “adeu”, un “a reveure”... un “t’estimo”. De vida, de gestos, de sentiments, d’incomprensions i d’amors parla Cafuné, que parla en un llenguatge fet d’acrobàcies i de dansa.

Activitat gratuïta dins el cicle del Barcelona Districte Cultural.

Imprescindible reserva d'entrades anticipades en aquest LINK a partir del 13/11/2019

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues