Agenda del Casal

Martes, 07/07/2020

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE LES PERSONES GRANS DE BARCELONA

Horari: 19:30 a 22:00

Us recomanem la 2a edició de La GRAN pantalla, Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, que se celebrarà en format online del 7 al 17 de juliol a través de la plataforma Filmin.

Aquest any el festival compta amb 6 llargmetratges, 14 curtmetratges en competició, 2 grans debats i 3 cinefòrums.

'El nostre objectiu és desmuntar els estereotips que existeixen a la societat sobre les persones grans i promoure l’envelliment actiu, a través de la reflexió i el debat que inspira el setè art'.

Més Informació en el següent enllaç: http://lagranpantallafestival.com/ca/ 

ESPECTACLE MUSICAL FAMILIAR: 'BITXOS RAROS' (ENTRADES EXHAURIDES!)

Horari: 18:00

Bitxos Raros és un espectacle musical infantil que neix de l’últim treball de la companyia Nuri Total.

Un concert de cançons lligades per un conte que ens parla de la diversitat i la viu com un fet enriquidor.

La conclusió és que tots som uns bitxos raros.Tres grangers una mica especials que regaven el seu hort amb notes musicals, un dia, de cop i volta es van creuar amb diferents bitxos que van canviar la seva història. Un pop amb bicicleta, una libèl·lula astronauta, un gripau amb ales… són algunes de les cançons que, plenes de màgia i energia, entusiasmen a tota la família. El piano i l’acordió, la bateria i el claqué, acompanyat d’una escenografia rural ens transporten a una granja musical on hi tenen cabuda tots els bitxos raros.

Dins del cicle Barcelona Districte Cultural. Imprescindible reserva d’entrades directament en aquest ENLLAÇ!, per telèfon o presencialment al Casal a partir del 25 de juny

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues