Agenda del Casal

Martes, 07/07/2020

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE LES PERSONES GRANS DE BARCELONA

Horari: 19:30 a 22:00

Us recomanem la 2a edició de La GRAN pantalla, Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, que se celebrarà en format online del 7 al 17 de juliol a través de la plataforma Filmin.

Aquest any el festival compta amb 6 llargmetratges, 14 curtmetratges en competició, 2 grans debats i 3 cinefòrums.

'El nostre objectiu és desmuntar els estereotips que existeixen a la societat sobre les persones grans i promoure l’envelliment actiu, a través de la reflexió i el debat que inspira el setè art'.

Més Informació en el següent enllaç: http://lagranpantallafestival.com/ca/ 

CONCERT A LA FRESCA: 'DIVIDE&WENCESLAO + NICARNENIPESCAO' (ENTRADES EXHAURIDES!)

Horari: 20:30

Als Jardins de l'Escola de Música Can Fargues

"Divide&Wenceslao" són cantautors, humoristes i cap de les anteriors.

El seu propòsit vital és fer un món pitjor perquè creuen que ja hi ha massa cantautors intentant millorar-lo. En aquest propòsit tan noble d'empitjorar el món els acompanyen sovint una banda de músics: "NicarneNipescao". Són bona gent però no tenen massa criteri per escollir amb qui s'ajunten. El seu espectacle, un retrat de la societat actual a partir de retalls tan comuns com una nova màfia catalana feta de castellers, Newton ballant reggaeton o la descripció de la dura vida del King de biblioteca.

Imprescindible reserva d’entrades directament en aquest ENLLAÇ!, per telèfon o presencialment al Casal a partir del 25 de juny.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada).

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues