Agenda del Casal

Martes, 07/07/2020

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE LES PERSONES GRANS DE BARCELONA

Horari: 19:30 a 22:00

Us recomanem la 2a edició de La GRAN pantalla, Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, que se celebrarà en format online del 7 al 17 de juliol a través de la plataforma Filmin.

Aquest any el festival compta amb 6 llargmetratges, 14 curtmetratges en competició, 2 grans debats i 3 cinefòrums.

'El nostre objectiu és desmuntar els estereotips que existeixen a la societat sobre les persones grans i promoure l’envelliment actiu, a través de la reflexió i el debat que inspira el setè art'.

Més Informació en el següent enllaç: http://lagranpantallafestival.com/ca/ 

TEATRE GESTUAL, CLOWN I DANSA: 'ROJO' cia. Mireia Miracle (ENTRADES EXHAURIDES!)

Horari: 18:00

Una pallassa, una nena, una dona. A escena hi ha moltes maletes.

També hi ha una tanca que la separa d’allò que desitja. Intentarà travessar aquest límit de milions de maneres, dibuixarà portes en el buit, bombardejarà l’obstacle, es rendirà, ballarà en la dificultat, farà niu a la frontera, vencerà i aconseguirà el seu objectiu. i tot això no ho farà sola, el públic romandrà amb ella, involucrat i juganer.

ROJO aborda la temàtica de l’èxode des del llenguatge del pallasso contemporani, recorda el cinema mut i la temàtica i fons de Charles Chaplin, la qual cosa fa que el públic rigui, plori, s’emocioni i gaudeixi a parts iguals.

Imprescindible reserva d’entrades directament en aquest ENLLAÇ!, per telèfon o presencialment al Casal a partir del 3 de juliol. 

Dins del cicle del Barcelona Districte Cultural

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Edat recomanada a partir dels 4 anys.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues