Agenda del Casal

Viernes, 26/02/2021

COMISSIÓ ECONÒMICA

Horari: 09:00

En aquesta reunió farem seguiment del pressupost del Casal i revisarem la distribució de la partida econòmica destinada a activitats dins del conveni, valorarem totes les activitats proposades per les entitats i grups vinculats, totes les accions a desenvolupar en els projectes i la programació complementària.

Enllaç per la reunió: https://us02web.zoom.us/j/89595187781?pwd=US8rKzVCbFArVE1GQkVOb3dCMkpLQT09
 

ID de reunión: 895 9518 7781
Código de acceso: 1234

21È CICLE DIVENDRES MUSICALS: 'LA BLANCO'

Horari: 20:00

Cantautora perquè ho és. Cantautora perquè ho ha lluitat. Nota a nota i cançó a cançó. Cantautora és com es defineix a si mateixa Maria la Blanco i com ha volgut batejar el seu primer treball discogràfic que és, evidentment, el d’una cantautora que compon lletra i música, que parla de les seves emocions, de les seves necessitats, dels seus sentiments i de totes aquelles coses que la rodegen, que la remouen per dins i la fan sentir-se viva.

Preu: Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Reserva d'entrades a partir del 17 de febrer en el següent enllaç!

Dins del Cicle del Barcelona Districte Cultural

Organitza: Associació de veïnes i veïns de la Font d'en Fargues i Barcelona Districte Cultural

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.