Agenda del Casal

Lunes, 03/05/2021

EXPOSICIÓ: 'LA IMAGINACIÓ COM A VACUNA'

Horari: 17:00 a 13:00

En aquestes llargues setmanes de pandèmia, tots ens hem vist reclosos entre les quatre parets de la nostra llar, de vegades, com a única via d'escapament, una finestra, un balcó, una terrassa ... Des d'on albirar allò que se'ns negava, circular lliurement pels carrers de la nostra ciutat.

Aquells que estimem la fotografia, hem patit aquesta manca de llibertat d'una manera una mica especial, ni millor ni pitjor que ningú, però sí especial. Als fotògrafs, la nostra vàlvula d'escapament creativa està en general al carrer, o com a mínim, en espais oberts i en general, fora de casa, fins i tot és una excusa per sortir-ne.

És per això pel que la nostra creativitat en temps de confinament s'ha hagut de limitar al nostre entorn més íntim... amb alguna excepció.

Exposició a càrrec Grup Racó de la foto

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

CÀPSULA ONLINE RENOVA LA ROBA: ' FABRIQUEM COMPRESES DE TELA'

Horari: 17:30

Sabies que les compreses de tela, a més de ser sostenibles amb el medi ambient i respectuoses amb el nostre propi cos, es poden fer reutilitzant teixits que tenim a casa?

Vols aprendre a fer les teves, a mida del que et demana la teva menstruació?

En aquest taller, i dins del marc de la menstruació conscient, aprendrem a confeccionar les nostres pròpies compreses de tela cosides a mà.

No et calen coneixements de costura previs, i nosaltres aportem els materials; tu només has de posar fil i agulla i les ganes d’aprendre! Nosaltres et donarem els materials abans de la sessió.

T’apuntes?

Taller per a dones i persones menstruants.

Imprescindible reserva d'entrades en aquest enllaç a partir del 19 d'abril a les 10h.

Preu: Entrada Solidària. Cal portar aliments o productes d'higiene per a la Xarxa d'aliments!

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues