Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

Agenda del Casal

Lunes, 03/05/2021

EXPOSICIÓ: 'LA IMAGINACIÓ COM A VACUNA'

Horari: 17:00 a 13:00

En aquestes llargues setmanes de pandèmia, tots ens hem vist reclosos entre les quatre parets de la nostra llar, de vegades, com a única via d'escapament, una finestra, un balcó, una terrassa ... Des d'on albirar allò que se'ns negava, circular lliurement pels carrers de la nostra ciutat.

Aquells que estimem la fotografia, hem patit aquesta manca de llibertat d'una manera una mica especial, ni millor ni pitjor que ningú, però sí especial. Als fotògrafs, la nostra vàlvula d'escapament creativa està en general al carrer, o com a mínim, en espais oberts i en general, fora de casa, fins i tot és una excusa per sortir-ne.

És per això pel que la nostra creativitat en temps de confinament s'ha hagut de limitar al nostre entorn més íntim... amb alguna excepció.

Exposició a càrrec Grup Racó de la foto

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

PROGRAMACIÓ PASSAPORT EDUNAUTA MAIG 2021

Horari: 18:00 a 12:30

Consulta en aquest enllaç totes les activitats programades del projecte de + Educació i Fundació Bofill que anima i celebra la participació dels infants en activitats extracurriculars obertes, dins i fora escola, independentment del seu origen social.

XERRADA ONLINE: REDUIR RESIDUS, CASA A CASA, BARRI A BARRI

Horari: 19:00

Un activitat informativa destinada a posar damunt la taula els residus domèstics, els sistemes de recollida i els diferents models, centrats en reduir l’impacte ambiental i climàtic dels residus.

Pots fer aquesta enquesta prèvia que t’ajudarà a saber on van a parar els residus de la Font d’en Fargues i participar en un sorteig d’un lot de productes ecològics de 'Biopompas' (inclou un xampú, un gel de bany, bosses orgàniques per comprar, una roba amb cera d'abella per embolicar el menjar i una pastilla de sabó de calèndula) i una cistella de productes alimentaris d'agricultura de km 0, gentilesa del petit Bané valorada amb 40-50€.

Presentació a càrrec d'Angels Ferrer de la Comissió del Casal és Vida.

Conferenciants: Jordi Bigues i Marike Charlier.

Dimecres 12 de maig a les 19h connecta't en el següent enllaç!

Organitza: Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona, FAVB. Associació de Veïns Font d’en Fargues. Comissió el Casal és Vida del Casal Font d’en Fargues