Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

Agenda del Casal

Jueves, 07/10/2021

LA FOSCOR NO EM FA POR: 'MIREM EL BARRI AMB ULLS DE DONA'

Horari: 19:00

Com et sents quan et desplaces, de nit, pels carrers del barri? De quina manera l’urbanisme de la Font d’en Fargues condiciona la teva percepció de (in)seguretat quan es fa fosc?

Un primer pas per avançar cap al ple dret de les dones a la ciutat diürna i nocturna és conèixer com de segures o insegures ens sentim en l’espai públic.

Des de l’Associació de Veïnes i Veïns de la Font d’en Fargues, amb col·laboració de l’Associació del Casal, estem iniciant un estudi sobre la percepció de (in)seguretat de les veïnes en els recorreguts nocturns al barri. I la única manera de poder abordar aquest objectiu és obrint un espai de trobada i diàleg on les dones puguem compartir experiències i reflexionar, plegades, sobre l’impacte del disseny de l’espai públic en la vida quotidiana.

Per això farem una Marxa exploratòria per la Font d’en Fargues, que es compondrà de 2 sessions presencials de treball conjunt, comptant amb l’acompanyament de l’entitat Equal Saree. Obriu agendes!

  • Dijous 7 d’octubre de 19:00 a 21:00 h al Casal de la Font d’en Fargues, farem la primera sessió. En aquesta sessió enfocarem la mirada per saber en què ens hem de fixar durant la marxa exploratòria i definirem juntes el recorregut o els recorreguts que es faran.
  • Dijous 14 d’octubre de 19:00 a 21:00 h per fer la marxa exploratòria pròpiament dita. El punt de trobada el decidirem plegades en la primera sessió.

Des d’aquí fem una crida a les dones que viviu, passegeu, compreu, jugueu cuideu o treballeu al barri per a què us animeu a participar i ens ajudeu a radiografiar el barri en clau de gènere!

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Pots fer la inscripció de la  primera sessió, en aquest enllaç!

I si vols més informació o necessites algun aclariment, no dubtis de contactar-nos per correu (lafoscornoemfapor@gmail.com).

Us hi esperem!

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues