Agenda del Casal

Viernes, 08/10/2021

DIVENDRES CULTURAL: 'L’IMPRESSIONANT MÚSIC JOAN MANÉN'

Horari: 19:30

Quí és aquest gran compositor que té un carrer al nostre barri? Per què no hi és a la llista dels grans universals catalans?

Amb el seu estil personal, un toc d’humor i bona música, RAFA MÀRQUEZ  ens el situarà ón es mereix, com Pau Casals o… el pa amb tomàquet.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Imprescindible reserva d'entrades a partir del 29/09 en aquest enllaç!

Sopars a la Cafeteria: després de la xerrada vine a sopar a la Cafeteria del Casal! Imprescindible reserva prèvia trucant al t. 691 977 529 o presencialment informant a Cafeteria. Data límit fins el 06/10 a les 20h.

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues

JAZZ TAST: 'COME SHINE'

Horari: 20:00

Què passa quan 10 músics enamorats del jazz, l’ska i el reggae agafen els estàndards de jazz i els passen pel filtre dels ritmes jamaicans?

Si ho voleu descobrir, no us perdeu el concert dels Drop Collective! Come Shine és el segon àlbum de la banda i el primer en el qual sumen temes propis al repertori habitual d’estàndards de jazz amb arranjaments originals que beuen del reggae i l’ska.

La versatilitat que ofereix el jazz amb la sòlida base dels ritmes jamaicans és la fórmula que caracteritza la seva música, a la qual s'afegeix una posada en escena que converteix el seu directe en una festa musical plena de ritmes vibrants i càlids que fan moure el cos i l’ànima!

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Imprescindible reserva d'entrades a partir de les 10h del 30/09 en aquest enllaç!

Dins del cicle del Barcelona Districte Cultural i del Cicle Jazz Tast 2021

Abans de l'espectacle, podràs degustar d'una tapa i beguda per 2,5€, a la Cafeteria del Casal. 

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues i Barcelona Districte Cultural