Agenda del Casal

Lunes, 18/10/2021

OBRIM UN BLOG PER CELEBRAR 10 ANYS DEL NOU CASAL

Horari: 13:30 a 20:00

 

Obrim un blog per celebrar 10 anys del nou Casal!

https://noucasal10anys.cat/

En aquest blog pots fer una publicació per compartir amb tothom les vostres vivències, anècdotes, imatges, creacions i records del Casal durant tot aquest temps.

Des de fa més de noranta anys el barri de la Font d'en Fargues gaudeix d'aquest espai comunitari que és el Casal. Aquest curs en fa 10 que obríem les portes d'aquests Casal reformat i amb un projecte més ampli. Un espai de convivència de les entitats i grups del barri, un espai per fer història, un espai on gaudir de la cultura, un lloc de trobada per teixir xarxes.  

Felicitem-nos i celebrem que tenim un barri que té els braços oberts per a tothom!

Llarga vida al Casal!

CÀPSULA CREIX EN FAMÍLIA: 'FISIOTERÀPIA AL SÒL PÈLVIC'

Horari: 11:00

Dimecres 27/10 a les 11 h adquirim nous coneixements a l’espai CREIX EN FAMÍLIA del Casal, amb una formació d'1 h.

Una càpsula de Fisioteràpia al sòl pèlvic molt dinàmica, amb una part teòrica, on és parlarà del postpart immediat, de l’abdomen, de la fisiosexologia, de l’activitat física, la nutrició i de les possibles disfuncions que hi poden aparèixer…i s’enllaçarà amb tots els dubtes i preguntes que us sorgeixin a les alumnes.

La formació serà impartida per NÚRIA MACIÀ, fisioterapeuta dedicada des de fa 8 anys l’especialitat de sòl pelvià. La Núria creu que la dona es mereix un bon seguiment en totes les seves etapes de la vida i sobretot mereix informació, per normalitzar tot allò fisiològic i “desnormalitzar” el que és patològic i ens han fet viure com a normalitat.

La formació està adreçada a 20 persones i està subvencionada per l'ACFF, dins del projecte CREIX EN FAMÍLIA.

Imprescindible reserva d'entrades a partir del 06/10 en el següent enllaç!

Si us quedeu sense plaça i us interessa molt poder fer la sessió, escriviu-nos a info@casalfontdenfargues.cat perquè n'estiguem assabentats i tingueu la possibilitat de poder utilitzar el lloc d'algú que finalment no pugui fer la formació.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues