Agenda del Casal

Jueves, 28/10/2021

GIMKANA 10È ANIVERSARI

Horari: 12:45 a 17:00

Amb motiu del 10è aniversari del NOU Casal, us convidem a participar en família o en grup a la Gimkana que hem preparat per vosaltres. 

Ens ha arribat a través de persones ben informades que, quan es va construir el nou Casal es va perdre una informació que necessitem trobar per tal de descobrir el secret més ben amagat del barri de la Font d’en Fargues. Ens ajudes? 

Es tracta d'una Gimcana asincrònica (es pot fer en qualsevol moment entre el dia 28 oct. i el 28 nov).

Recomanem fer-ho en grup d'unes 4 persones, però podeu ser més o menys, si voleu. És apta per petits i grans. Caldrà passejar pel barri per anar descobrint i resolent els enigmes que se us plantejaran a través d'una plataforma (tipus escape room). Pensem que us pot portar unes 3 horetes completar-la tota, depèn de quan hàbils sigueu!

 

 

MATERIAL NECESSARI:

- Paper i llapis

- 1 o 2 mòbils amb connexió 3G

- Roba i sabates còmodes

- Mapa del barri

- I ganes de jugar i divertir-te!

PER COMENÇAR:

Entra en l'enllaç de la gimkana: https://eduescaperoom.com/enigma/JgY1QR9NSh8M

I envia un correu a: gimcanaff@gmail.com presentant el teu equip (noms, edats..., ens pots enviar una foto si vols…)

El 18 de desembre ens trobarem per compartir l'experiència i entregar un petit obsequi als guanyadors!

 

EXPOSICIÓ: 'CALLEJEANDO'

Horari: 17:00

Antonio Limpo Becerra, nascut l'any 1954 i practicant la fotografia des de l'any 1973... i així fins ara.

En l'exposició de CALLEJEANDO ens presenta fotografies preses amb diferents dispositius (càmeres reflex, mòbils...) on el fotògraf surt a fer un passeig fotogràfic amb una mirada molt humanista.

En les seves peces podem apreciar les influències de fotògrafs com Català Roca o Miserachs.

Vols saber més de l'Antonio? Mira aquest vídeo

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

 

CLOENDA FESTIVAL EMPODERA'T AMB 'CARAMELO AL KILO' I ANA POLO

Horari: 12:00

El FESTIVA'L EMPODERAT celebra la seva 5na edició per visibilitzar l’activitat de les dones en els circuits artístics de proximitat, des dels escenaris del Casal de barri del Districte.

No us ho podeu perdre... perquè el festival acabarà amb:

- MONÒLEG AMB L’ANA POLO

Ana Polo és periodista i humorista i ha treballat a diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. També va ser col·laboradora del late show ‘No te metas en política’. Actualment la podeu seguir a Feministic de Fibracat TV, al podcast de Ràdio Primavera Sound OYE POLO i també als monòlegs amb què recorre la geografia catalana.

- CARAMELO A KILO

Agrupació musical fundada a Barcelona el 2019 per les germanes Bruno (Ahyvin i Ahylin), Lucía Fumero i Mafer Ramírez. Contempla una dolça interacció cultural entre Veneçuela, Colòmbia, Argentina i Barcelona, caminant sempre de la mà amb la música cubana.

Una banda que abasta estils com; el son, el bolero, el txatxatxá, i la salsa, que va expandint les seves fronteres, fusionant amb la personalitat de cadascuna de les seves integrants. El nom de l’agrupació prové d’una expressió col·loquial cubana que es va fer popular al món sencer amb la cançó Caramelo a Kilo de La Sonora Matancera, interpretada per Celia Cruz, màxim exponent femenina del gènere. Històries de migracions amb herències musicals, plenes de color, s’ajunten per oferir un espectacle sublim i poderós. Caramelo a kilo és un viatge fugaç al Carib, una connexió amb el ball, una invitació a ser lliures, un ritual musical que entusiasma a tota mena de públic. Música amb sentiment i sabor.

Aquesta activitat se celebrarà als Jardins de Pla i Armengol

Per aquesta activitat és imprescindible fer reserva prèvia. Les inscripcions les podeu fer en aquest enllaç!

Per a tots els públics.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: Casals de Barri H-G