Agenda del Casal

Martes, 23/11/2021

VINE A RECOLLIR EL TEU DOMÀS!

Horari: 15:30 a 13:00

Veïns i veïnes, el nou Casal fa 10 anys! I volem guarnir el barri de festa amb uns domassos que hem preparat per aquesta celebració.

 

Passa pel Casal i agafa el teu per penjar-lo al teu balcó o finestra visible. El pots penjar en blanc o decorar com vulguis.

 

I tu, ja tens el teu domàs?

 

Vine cap el Casal, no et quedis sense! Celebrem-nos!

PASSAPORT EDUNAUTA FONT D'EN FARGUES - CARMEL

Horari: 10:00 a 13:00

Torna el Passaport Edunauta amb nous tallers i activitats!

Consulta en aquest enllaç!, els ESPECTACLES i la MÚSICA.

Consulta en aquest altre enllaç!, els TALLERS i ACTIVITATS.

Entitats vinculades al projecte del barri: Casal la Barraca del Carmel, Biblioteca Juan Marsé, Escola de Música Pausa, ACFF, Carmel Amunt, Centre Cívic Carmel, Centre Cívic Taxonera i Lluïsos d'Horta.

 

 

 

EXPOSICIÓ: POETESSES

Horari: 13:15 a 17:00

Amb aquesta exposició han volgut reflectir i convertir a imatges aquells poemes de diverses poetesses, expressant els nostres sentiments a l’hora d’interpretar-los.

A càrrec dels components del grup “Racó de la Foto" del casal Fonf d’en Fargues: Alfons Campillo Beltran, Antonio Limpo Becerra, Eloi Castilla Monzó, Guillem Ruppmann, Pere Valls Pech i Rafel Toldrà Ferrer.

Organitza: Grup del Racó de la Foto

CONTACONTES FEMINISTA: 'LA RATETA VOLADORA'

Horari: 12:00

 

Us presentem a la Rateta voladora; la nostra rata feminista a la que se li ha trencat l’escombra que necessita per poder volar pels aires.

En el temps d’arreglar-la, succeeix una passarel·la d’animals que per la seva condició de mascles es creuen amb el dret de molestar-la.

La Rateta Voladora, però, no té por de plantar cara a l’assetjament constant i dóna una resposta clara i activa davant de la situació.

La Mitja i la Mitjoneta posen en dubte aquest conte tradicional als ulls de les més petites, que hauran de participar perquè les actrius puguin seguir amb la història. Un conte ple de reflexió, humor, crítica i màgia.

A càrrec de Cia. La Mitja i la Mitjoneta

A partir de 4 anys

Imprescindible reserva d'entrades a partir del 30/11 en aquest enllaç!

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues