Agenda del Casal

Viernes, 15/09/2023

FESTA INICI DE CURS: "UNA AVENTURA PELS MARINERS MÉS CREATIUS"

Horari: 17:30

Dinamitzat per Koala Art For Kids

Instal·larem un mar fet amb xarxes de tires de color blau amb vaixells de paper decorats amb tinta de calamar. Els participants són els encarregats de crear la xarxa per poder endinsar-se en el seu interior.

Recomanada a partir de 5 anys. Us informem que la tinta de calamar taca la roba, així que veniu preparats i preparades per l'ocasió! 

Lloc: Davant de la plaça de l'església del carrer pedrell.

Organitza: ACFF

 

 

 

CINEMA: "EL CAMINO A CASA"

Horari: 19:00

Del director: Zhang Yimou (1999).

Un drama sobre la tensió generacional, el respecte als grans i la superació dels vells costums que va conquistar la crítica allà on es va estrenar.

Bon cinema en versió original. Projeccions i presentació de pel·lícules de qualitat per gaudir en grup i en pantalla gran!

No cal fer inscripció prèvia.

Preu: 4€

Organitza: FF Cinema

CONCERT VERMUT SAMARRETA/SOUND I PRESENTACIÓ DEL PROJECTE: “THE WANDERING EYE PROJECT”

Horari: 12:00

'The wandering eye project' i 'Labandañà' us conviden a un vermut musical i xerraire el pròxim dissabte 16 de setembre, a les 12 h.

L’esdeveniment comença amb una xerrada i projecció d’imatges per part de Kitina Maestres, professora a la UOC i veïna del barri d’Horta, a propòsit de la seva recerca artística i acadèmica sobre la baixa visió. Una forma de veure que, conjuntament amb la ceguesa, són resignificades i vindicades per Kitina en aquest projecte, precisament, com a estètica i una forma de pensar la realitat.

A més de la xerrada i mostra de les imatges, ens posarem la samarreta de 'The Wandering Eye Project' al ritme de 'Labandañà', una banda de rock que va néixer com a iniciativa de pares a l’Escola Àngels Garriga el 2019. Kim Fuentes, Jaume Mirò, Quim Piera, Rocío Thovar, Ignasi Benavent, Toni i Kitina, us traslladen una mostra dels seus assajos, entre versions de Rolling Stones i Amy Winehouse.

Preu: Taquilla inversa

Per a tots els públics.

Us hi esperem!!!!!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

LA NAU 25 ANYS

Horari: 19:30

Celebració dels 25 anys de La Nau amb concerts de l’escola música Pausa, “Marta Albiol trio” i espectacles de clown, màgia i molt més!

Preu sopar: 15€. Qui vulgui apuntar-se al sopar ho ha de fer omplint el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpRC5nvCA3zNeBHutA8HntEo3BO83S...

La celebració es farà al c/ Baixada de can Mateu / Torrent de la carabassa 

Acte de la festa major ajornat al setembre.

Més informació aquí: http://www.lanautaller.net/25egrave-aniversari.html

Organitza: La Nau Escola d'Art

EXPOSICIÓ: MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

Horari: 10:00 a 12:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants. 

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom. 

Organitza: Racó de la Foto

GRUP DE LECTURA: "3 NOVEL·LES PER AQUEST ESTIU"

Horari: 19:30

Aquest estiu, el Grup de Lectura del casal us recomana la lectura de 3 novel·les negres per desconnectar i gaudir de la lectura. A la tornada de vacances, el 27 de setembre ens reunirem com sempre per comentar i debatre la seva lectura.

- No llames a casa, de Carlos Zanón.

- Esperando el diluvio, de Dolores Redondo.

- Lo que no te mata te hace más fuerte, de David Lagercrantz.

Si estàs interessat/da en participar reserva la teva plaça en aquest enllaç!

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

 

DIVENDRES CULTURAL: "PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: PIRINEU ESTIMAT"

Horari: 19:00

Una experiència de vida al Pirineu: Trenta anys compartint muntanya, esport, natura i amistat!

Aquest és el títol del llibre perquè ha estat allà, al Pirineu on un grup de persones, amants de la natura, ens hem trobat i hem compartit una part, meravellosa de la nostra vida, de la qual ens sentim orgullosos/es i sobretot afortunats/des.

Aquesta obra, feta íntegrament pels components del grup, explica 30 travesses que, al llarg de 30 anys, han significat 104.952 metres de nivell positiu, 1.564 quilòmetres de recorregut i 128 dies de vida. Tot això està descrit, fotografiat, comptat i dibuixat en aquest recull.

És doncs un recull d’excursions practicables per un grup de gent caminadora i esforçada. En les diverses rutes, hi trobareu els camins, els refugis i les indicacions que cal seguir per a repetir-los i així mateix, una certa valoració de les dificultats, de la preparació necessària i de com hem resolt en cada cas els problemes o els ensurts. En aquests trenta anys, hem afrontat situacions no esperades i perills no previstos i els hem anat resolent amb persistència, agosaradament, resistència, improvisació, esforç i prudència. I això, sempre parlant entre nosaltres, escoltant-nos i compartint propostes i solucions solidàries, cuidant-nos quan ha estat necessari, ajudant a qui calia, deixant la llibertat de decisions a cadascú i generant així una profunda amistat. D’aquesta manera hem anat consolidant la confiança i l’estimació del grup Gaspa, un grup d’excursionistes ampli que avui continua gaudint del Pirineu i de la muntanya en general.

El nostre desig és compartir aquesta crònica amb totes les persones que han participat en les excursions, amb les famílies que hi ha al seu voltant, amb les amigues i amics, i amb tothom qui estimi la natura, l’excursionisme i el Pirineu. Diu el poeta Lluís Calvo que el món va començar amb tres paraules: LLUM, PIRINEU i CAMÍ. Així doncs, endavant.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: AVVFF

CONCERT JAZZ TAST: "LAURA MILAZZO & JOEL MORENO"

Horari: 20:00

Gaudeix de la música mentre degustes una tapa. Un plaer per les orelles. Un plaer pel paladar.

Arriba una nova edició del Jazz Tast and Friends que organitza el CC Carmel amb ell el concert 'TRAVELING JAZZ' a la Cafeteria del Casal.

La cantant Laura Milazzo i el guitarrista Joel Moreno ens conviden a un viatge musical eclèctic que ens porta a la Itàlia dels anys 60, a la França de Piaf i Legrand per després creuar l'Atlàntic i visitar el jazz dels Estats Units, passant per la música de Brasil i Cuba.

La cafeteria del Casal oferirà tapa i beguda per 3 euros per gaudir del concert, a més del seu servei de sopars habitual dels divendres.

Organitza: el Centre Cívic del Carmel

Col·labora: l’Associació del Casal Font d’en Fargues

TEATRE: "SENSE PIETAT"

Horari: 18:00

Adaptació de Pep Alié de l’obra Twelve angry man, de Reginald Rose, direcció Pep Alié.

Nova York, agost de 1999. La vida d’un noi, acusat de l’assassinat de la seva mare, és en mans de 12 homes i dones escollits com a jurat. Prejudicis, menyspreus, empatia o una absoluta manca d’ella, proves concloents que, potser no ho són tant, ràbia continguda, egoismes i, fins i tot, càrregues emocionals on no té cabuda la pietat, surten a la llum en una xafogosa tarda d’agost en què cal decidir si el noi ha de viure o ha de morir. La vida, a les seves mans… la mort, a les seves ments…

Preu: 6€ públic en general 5€ AVV ACFF +65

La Cafeteria estarà oberta de 17 a 21h!

A càrrec del grup de teatre Casinet