Agenda del Casal

Sábado, 16/09/2023

CONCERT VERMUT SAMARRETA/SOUND I PRESENTACIÓ DEL PROJECTE: “THE WANDERING EYE PROJECT”

Horari: 12:00

'The wandering eye project' i 'Labandañà' us conviden a un vermut musical i xerraire el pròxim dissabte 16 de setembre, a les 12 h.

L’esdeveniment comença amb una xerrada i projecció d’imatges per part de Kitina Maestres, professora a la UOC i veïna del barri d’Horta, a propòsit de la seva recerca artística i acadèmica sobre la baixa visió. Una forma de veure que, conjuntament amb la ceguesa, són resignificades i vindicades per Kitina en aquest projecte, precisament, com a estètica i una forma de pensar la realitat.

A més de la xerrada i mostra de les imatges, ens posarem la samarreta de 'The Wandering Eye Project' al ritme de 'Labandañà', una banda de rock que va néixer com a iniciativa de pares a l’Escola Àngels Garriga el 2019. Kim Fuentes, Jaume Mirò, Quim Piera, Rocío Thovar, Ignasi Benavent, Toni i Kitina, us traslladen una mostra dels seus assajos, entre versions de Rolling Stones i Amy Winehouse.

Preu: Taquilla inversa

Per a tots els públics.

Us hi esperem!!!!!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

LA NAU 25 ANYS

Horari: 19:30

Celebració dels 25 anys de La Nau amb concerts de l’escola música Pausa, “Marta Albiol trio” i espectacles de clown, màgia i molt més!

Preu sopar: 15€. Qui vulgui apuntar-se al sopar ho ha de fer omplint el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpRC5nvCA3zNeBHutA8HntEo3BO83S...

La celebració es farà al c/ Baixada de can Mateu / Torrent de la carabassa 

Acte de la festa major ajornat al setembre.

Més informació aquí: http://www.lanautaller.net/25egrave-aniversari.html

Organitza: La Nau Escola d'Art