Agenda del Casal

Jueves, 21/09/2023

EXPOSICIÓ: MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

Horari: 10:00 a 12:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants. 

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom. 

Organitza: Racó de la Foto

DIVENDRES CULTURAL: "PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: PIRINEU ESTIMAT"

Horari: 19:00

Una experiència de vida al Pirineu: Trenta anys compartint muntanya, esport, natura i amistat!

Aquest és el títol del llibre perquè ha estat allà, al Pirineu on un grup de persones, amants de la natura, ens hem trobat i hem compartit una part, meravellosa de la nostra vida, de la qual ens sentim orgullosos/es i sobretot afortunats/des.

Aquesta obra, feta íntegrament pels components del grup, explica 30 travesses que, al llarg de 30 anys, han significat 104.952 metres de nivell positiu, 1.564 quilòmetres de recorregut i 128 dies de vida. Tot això està descrit, fotografiat, comptat i dibuixat en aquest recull.

És doncs un recull d’excursions practicables per un grup de gent caminadora i esforçada. En les diverses rutes, hi trobareu els camins, els refugis i les indicacions que cal seguir per a repetir-los i així mateix, una certa valoració de les dificultats, de la preparació necessària i de com hem resolt en cada cas els problemes o els ensurts. En aquests trenta anys, hem afrontat situacions no esperades i perills no previstos i els hem anat resolent amb persistència, agosaradament, resistència, improvisació, esforç i prudència. I això, sempre parlant entre nosaltres, escoltant-nos i compartint propostes i solucions solidàries, cuidant-nos quan ha estat necessari, ajudant a qui calia, deixant la llibertat de decisions a cadascú i generant així una profunda amistat. D’aquesta manera hem anat consolidant la confiança i l’estimació del grup Gaspa, un grup d’excursionistes ampli que avui continua gaudint del Pirineu i de la muntanya en general.

El nostre desig és compartir aquesta crònica amb totes les persones que han participat en les excursions, amb les famílies que hi ha al seu voltant, amb les amigues i amics, i amb tothom qui estimi la natura, l’excursionisme i el Pirineu. Diu el poeta Lluís Calvo que el món va començar amb tres paraules: LLUM, PIRINEU i CAMÍ. Així doncs, endavant.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: AVVFF

CONCERT JAZZ TAST: "LAURA MILAZZO & JOEL MORENO"

Horari: 20:00

Gaudeix de la música mentre degustes una tapa. Un plaer per les orelles. Un plaer pel paladar.

Arriba una nova edició del Jazz Tast and Friends que organitza el CC Carmel amb ell el concert 'TRAVELING JAZZ' a la Cafeteria del Casal.

La cantant Laura Milazzo i el guitarrista Joel Moreno ens conviden a un viatge musical eclèctic que ens porta a la Itàlia dels anys 60, a la França de Piaf i Legrand per després creuar l'Atlàntic i visitar el jazz dels Estats Units, passant per la música de Brasil i Cuba.

La cafeteria del Casal oferirà tapa i beguda per 3 euros per gaudir del concert, a més del seu servei de sopars habitual dels divendres.

Organitza: el Centre Cívic del Carmel

Col·labora: l’Associació del Casal Font d’en Fargues