Agenda del Casal

Martes, 01/10/2024

EXPOSICIÓ: 'EL MEU COS, EL MEU PERMÍS' DE PETRA

Horari: 17:00 a 12:00

Amb aquesta exposició pretenen visibilitzar els processos sexuals i reproductius de les dones.

Deixant constància de l’absència de drets que protegeixin aquests processos així com de la necessitat de legislar un permís prepart i un permís puerperal, remunerats i universals.

Aquests serien previs a l’actual permís per naixement i cura del menor, al que no poden accedir totes les mares.

Les fotografies han estat cedides per fotògrafes de diferents parts del món.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues dins del Festival Empodera't

ACTIVITAT ANUL·LADA: CONCERT DE TARDOR DE LA CORAL FONT D'EN FARGUES

Horari: 00:00 a 23:00

La Coral Font d'en Fargues finalment no farà el seu concert de Festa Major el primer cap de setmana d'octubre, s'ajornarà a una data que anunciarem properament.

Organitza: Coral Font d'en Fargues

TEATRE: 'ENTRELLAÇADES'

Horari: 19:00

Les noies de la Colla Jove Carpe Diem presenten aqueta obra, extreta d’un text novel·lat de Laetitia Colombani, “Entrellaçades”.  Aquesta és una història, una història nova... o potser no. És una història molt repetida... això sí. Una història de dones. Dones nascudes en continents diferents però amb els mateixos anhels de llibertat. Històries de vides que arriben de països llunyans i que s’entrellacen amb la meva. Cares desconegudes que es transformen en cares conegudes. Dones properes que estimen, esperen, cauen mil vegades i es tornen a aixecar. Dones que es dobleguen però no sucumbeixen. Dones que conec i segueixen lluitant contra el seu destí. Dones que afronten els sinuosos camins de la vida amb determinació. Dones amb les quals comparteixo les seves llàgrimes, les seves alegries i les seves il·lusions. Dones amb vides particulars i resistents, com els seus cabells. Cadascuna d’elles és una mica jo. Aquesta història és la meva, tot i que no em pertany i és el que us vull explicar en aquest treball.

A càrrec de: Colla de teatre jove Carpe Diem

Preu: 6€. La venda d'entrades serà a taquilla el mateix dia de la funció.