Projectes

Creix en Família

Creix en família és un projecte propi del Casal que ofereix espais, tallers i activitats, per gaudir i compartir en família. Hi trobaràs activitats que contemplen les necessitats i els canvis que experimenta una família amb nens i nenes d’entre 0 i 16 anys, i que intenten a acompanyar i oferir espais alternatius de lleure en un ambient respectuós i agradable.

Racó de Lectura

Espai de lectura que acull  les sessions de debat literari del grup de lectura, novel.les i llibres per infants de lliure circulació, nombrosos exemplars de la revista Cavall Fort i un petit fons de llibres de consulta d’en Rovira i Virgili i llibres d’història del barri.

El Trok (espai solidari)

Aglutina iniciatives que promouen valors solidaris, la promoció de l’intercanvi i la lluita contra el canvi climàtic, mitjançant accions formatives sobre alternatives de consum, ecofeminisme i criança respectuosa.

Espai Exposicions

En aquests espai volem donar a conèixer diferents projectes i treballs artístics de la gent del barri. Exposem treballs fotogràfics prioritàriament, tot i que donem cabuda a altres tipus de disciplines.

El Casal amb les Escoles

Oferim a les escoles espais on poder desenvolupar les seves activitats, i alhora activitats culturals adequades als seus projectes educatius. Fem xarxa amb les escoles públiques del barri oferint el Casal com un espai per posar en valor l’escola pública i reflexionar i reivindicar el fet educatiu.

Cap Infant enrere

L’Associació Casal Font d’en Fargues, l’Associació de Veïns i veïnes del Carmel i el Casal de Barri La Barraca del Carmel inicia aquest projecte al 2021 per cobrir la bretxa educativa generada entre els infants de les escoles públiques del Carmel i de la Font d’en Fargues de 5è i 6è. 

Passaport Edunauta

Carmel i Font d’en Fargues som territori edunauta, barris que vinculen l’educació més enllà de les escoles gràcies a les diferents activitats que oferim els diferents equipaments públics i entitats socials i culturals que hi han a aquests veïnats.

Projecte d'Acció Comunitària RADARS

Radars és un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans.