You are here


A través de tallers semestrals, aprenem a cultivar les diverses taules de cultiu urbà que tenim al terrat del casal, promovent la cultura de la sostenibilitat i fomentant les coneixences i el treball col·laboratiu entre veïns i veïnes del barri.
El grup d'hort urbà es va iniciar al casal a partir de la compra per part del districte de Sant Andreu d'unes sis taules d'hort urbà i el seu corresponent compost. Una persona docent voluntària es va oferir per tirar endavant el projecte de l'hort i des de novembre 2011 és qui s'encarrega dels successius tallers d'hort urbà que es porten a terme al casal de barri. Ens trobem un cop per setmana al llarg d'un semestre (el de tardor-hivern i el de primavera-estiu) i a dia d'avui, disposem d'una bona acollida de participants, homes i dones majors de 18 anys.
A través de l'hort urbà hem entrat en contacte amb la Xarxa d'horts urbans de Barcelona i al maig de 2014 vam signar el Compromís ciutadà per a la sostenibilitat després d'elaborar un pla d'acció mediambiental del casal. Actualment formem part de la Xarxa de compostadors metropolitans

Horaris

Casal de Barri Congrés-Indians

Adreça:
C Manigua, 25*35
Districte:
Sant Andreu
Barri:
El Congrés i els Indians
Codi postal:
08027
Població:
Barcelona