You are here

Concurs de Carnestoltes dels Casals de Gent Gran de Sant Martí.

Com bé sabeu aquest any no ens podrem trobar per fer les nostres festes de carnestoltes i concursos de disfresses, és per això que des dels Casals de Gent Gran del Districte de Sant Martí organitzem aquesta rua virtual i us animem a disfressar-vos, sortir al carrer (prenent totes les mesures de seguretat pertinents…) i fer-vos una fotografia en algun lloc emblemàtic del Districte de Sant Martí!

BASES DEL CONCURS

Podran participar totes les persones a partir de 60 anys. Hi haurà tres categories:

A/ Disfressa més treballada
B/ Disfressa més original
C/ Disfressa més divertida

Per poder participar al concurs s’haurà de presentar una fotografia realitzada EN UN LLOC EMBLEMÀTIC DEL DISTRICTE DE SANT MARTÍ per correu electrònic al correu casalgg.taulatcansaladrigas@bcn.cat o Whatsapp al telèfon 633 46 66 02. Les fotografies seran publicades a les pàgines webs dels casals una vegada finalitzat el concurs.

Juntament amb les fotografies s’haurà de facilitar el nom i cognoms de l’autor/a així com el seu número de telèfon.

Període
Per ser valorades les fotografies han d’arribar abans del dia 15 de febrer.

Premis
Es concedirà un premi a cada categoria.

La votació serà secreta entre els dinamitzadors dels 9 casals de gent gran del districte. En cas d’empat es tornarà a votar entre els dos empatats per desfer l’empat.

Es contactarà amb els guanyadors per telèfon per procedir a l’entrega de premis. El veredicte es farà oficial a través de la pàgina web dels casals de gent gran el dia 19 de febrer.

Els casals es reserven la potestat de fer servir les imatges per publicar alguna notícia relacionada amb el concurs a les diferents webs dels casals de gent gran.