You are here

Qui som

Col left

El nostre Casal és un espai de trobada perquè la gent es pugui relacionar, donant a la nostra vida un nou al·licient.

Les activitats del nostre Casal están gestionades conjuntament entre la dinamitzadora i els voluntaris de les comissions d'activitats del casal que conformen la Comissió Gestora. Tots junts treballem per un projecte en comú del Casal. La Comissió Gestora del Casal Quatre Cantons actualment està formada per:

 • Dinamitzadora: Cristina Rodríguez
 • Secretaria: Miquel Carrasquer i Jeannet Nuñez
 • Comissió de caminades: Josep Mª Llobet i Antonio Rodiel

 

 

 

Comissió d’Activitats Culturals:
Té l’objectiu de fomentar l’interès cultural de les persones que venen al Centre, fent visites culturals a museus, llocs emblemàtics de la nostra ciutat i sobretot, gaudint tots junts de companyia i intercanvi d’impressions.

Comissió de Caminades:
Té com objectiu aconseguir que tothom que tingui ganes de fer-les, sàpiga, la importància que té per la nostra salut estar en actiu. També té com a objectiu, compartir les vivències de la passejada pel nostre barri.

Comissió de Festes Populars i culturals:
Té com objectiu donar a conèixer les festes i costums de Barcelona, a totes les persones usuàries del Casal tant, la part cultural com la gastronòmica,  fent sessions de poesia, contes, concurs de plats típics…. i no pot ser d’altra manera, també fem  un taller puntual per què tothom faci una rosa per la Diada de Sant Jordi.

Comissió de Secretaria:
El principal objectiu d’aquesta comissió, és, sense cap dubte, aconseguir que tota la persona que entri al nostre Casal se senti acollida des del primer moment, això vol dir fer-los sentir com a casa, en un lloc on seran escoltats i atesos com es mereixen i, donant tota la informació que ens demanin.

Els casals de gent gran municipals són equipaments públics destinats a les persones grans de 60 anys o més i a les persones en procés d’afrontar una nova etapa de la vida com és la de la jubilació.

Poden ser socis/es:

 • Persones de 60 anys o més residents a la ciutat de Barcelona i les seves parelles encara que no compleixin el requisit de l’edat.
 • Persones de 55 anys o més, prejubilades o en procés de prejubilació, residents a la ciutat de Barcelona, i les seves parelles encara que no compleixin el requisit d’edat.

El casal restarà obert a altres col·lectius d’edats diferents sempre que estiguin vinculats a projectes, iniciatives i accions impulsades des dels casals.

L’accés, però, no els donarà dret a ser socis/sòcies d’aquests serveis.

Les persones interessades en fer-se sòcies del Casal han de passar per Secretaria amb 2 fotografies mida carnet, la fotocopia del DNI, i omplir un formulari.

També es pot descarregar el formulari per fer-se soci/sòcia a continuació:

 

 

En cas de què la persona ja sigui sòcia d’un altre Casal de l’Ajuntament, no caldrà fer-se soci/a del Casal per a realitzar activitats.

Les inscripcions als tallers són trimestrals però en el cas de tenir places vacants, podràs inscriure’t durant la resta del curs. Si vols més informació, ens pots trucar o venir al casal i preguntar a Secretaria.

Els espais del Casal són els següents:

 • Cafeteria: A la cafeteria del Quatre Cantons podràs gaudir d’un espai acollidor sense presses on podràs reunir-te amb les teves amistats o fer-ne de noves davant d’una tassa de cafè i dels nostres pastissos casolans.
 • Cuina
 • Sala d’Informàtica
 • Sala d’Actes
 • 2 Aules
 • Sala Relacional o Sala de Biblioteca: a la sala trobareu una selecció de jocs que no necessiten piles ni pantalles per passar una bona estona, des dels més tradicionals als nous clàssics, dominó, cartes, etc.

L’horari del casal de Gent Gran Quatre Cantons és:

 • De dilluns a divendres de 9.00h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h.
 • AGOST I FESTIUS TANCAT

L’horari d’atenció al públic és:

 • Dimarts, Dimecres i Dijous de 10.00h a 13.00h (matins)
 • Dilluns de 16.00h a 17.00h (tarda)
 • Dimecres de 16.00h a 18.00h (tarda)

Adreça: Camí Antic de València, 116, 08005 Barcelona

Telèfon: 93 307 06 74

Persona de Contacte:

Secretaria: Jeannet i Miquel Carrasquer
Persona Dinamitzadora: Cristina Rodríguez.

Com arribar-hi:
Tramvia: Parada Fluvià. Metro: Línia groga (Parada Poble Nou o Selva de Mar). Bus: 7 (Parada Bac de Roda), a prop del CAP Poblenou i de Can Felipa >>MAPA TMB

Col right