You are here

Qui som

Col left

El Casal de Gent Gran Sant Martí ocupa la segona planta del Centre Cívic Sant Martí també conegut com a Centre Gaudí. Aquest edifici es va construir en l'època franquista per fer-ne el que es va dir Hotel de la Sección Femenina, una residència per noies que havien de fer el Servei Social, servei que era obligatori per les noies durant la dictadura de Franco. Amb la fi del règim, la gent del barri va ocupar aquest espai per ús dels veïns i veïnes amb activitats formatives i de lleure per infants i adults. Durant aquesta època, el Centre es va dir Gaudí. Amb els primers ajuntaments, ja en democràcia, el barri va demanar que l’Ajuntament es fes càrrec de l’edifici, molt malmès, passant a ser l’any 1982 el Centre Cívic Sant Martí. Un any més tard, el 1983, començava la seva activitat el Casal de Gent Gran Sant Martí.

El Casal Sant Martí es troba a la segona planta del Centre Cívic sent també usuari d'espais comuns del centre com són el gimnàs, la sala d'actes o l'aula multimèdia. Actualment el Casal s'ha quedat petit per la gran quantitat d'activitat que hi ha, essent necessària una ampliació del seu espai per poder seguir oferint activitats i tallers per fer de l'envelliment una època social, saludable, divertida i la més activa possible.

El Casal de Sant Martí i la seva junta estan molt implicats en l’envelliment actiu i integral de les persones grans, entenent que quan una persona es jubila no per això ha de deixar d’estar activa, sinó tot el contrari, ha de continuar formant-se, mantenint-se activa físicament i mentalment i participant en la vida del barri i de la ciutat. Aquest és l’esperit del Casal de Gent Gran Sant Martí i l’objectiu per al qual treballem cada dia.

Col right