You are here

El CASAL TAULAT CAN SALADRIGAS va organitzar, enguany, diverses activitats dins de la festa major de poblenou.

Com cada curs, es van aprofitar les dates de la festa major per fer una exposició dels treballs realitzats a les diferents activitats del casal durant el curs anterior. L’exposició es va poder visitar del 10 al 16 de setembre i s’hi va poder veure una petita mostra de tota la feina feta pels alumnes dels diversos tallers, el curs 2015-2016. Van exposar els treballs els tallers de: pintura, maquetes, puntes de coixí, mitja i ganxet, patchwork, manualitats i macramé.

Molts visitants van venir a veure els treballs que amb molta paciència havien realitzat els alumnes durant el curs.

El dissabte 10 de setembre al matí es va organitzar una activitat solidària: “La Bufanda de la iaia,” que consisteix en una trobada per a teixir bufandes solidàries per a la fundació Amics de la Gent Gran, que realitzen una gran tasca envers les persones grans que viuen soles. Aquesta activitat estava oberta a gent de totes les edats.

El mateix dissabte 10, a la tarda, a la placeta interior de Can Saladrigas, la coral del casal ens va obsequiar amb un fantàstic concert, el primer del munt de concerts que segur que faran al llarg d’aquest curs. La Coral GAUDEMUS MUSICUM, va actuar amb un repertori de 12 cançons i molt ben acompanyada per més de 200 persones, va ser molt ben rebuda i felicitada en la seva primera actuació del curs.

Finalment, per tancar les activitats de festa major i per celebrar com cal la Diada, el diumenge 11 de setembre a la tarda, el ball va ser gratuït per tothom i s’hi va poder ballar el tradicional ball de rams, amb música amb directe a càrrec de Miguel Jiménez. També va tenir una bona acollida de més de 300 persones i es van sortejar 3 lots com obsequis.

Va ser una gran Festa Major!