You are here

Aquest any el festival s’ha hagut d’adaptar a la situació actual i per això celebrarà la seva segona edició, del 7 al 17 de juliol de 2020, de manera online, a través de la plataforma Filmin i del web del festival.
El festival inclou 6 llargmetratges14 curtmetratges en competició, 3 cinefòrums i 2 grans debats, on convidats experts tractaran dues problemàtiques que sovint afecten les persones grans: la soledat i l’edatisme.

Les persones grans poden aconseguir codis per veure gratuïtament gran part de la programació del Festival, i també participar als Cinefòrums, inscrivint-se en el registre del festival. Adjuntem un video tutorial que explica com aconseguir aquests codis. En total hi han 2.000 codis gratuïts que s’otorgaran per ordre d’inscripció, per això és molt important fer la inscripció el més aviat possible.

Vídeo tutorial: Com aconseguir un codi gratuït per a La GRAN pantalla

https://youtu.be/y2GsdVunZYA

 

Per a qualsevol dubte a l’hora de fer el registre, o sobre el Festival en general, es pot contactar amb els organitzadors (la entitat El Parlante) per telèfon (10:00-14:00) o per WhatsApp (16:00-20:00) de dilluns a divendres al número 645 61 58 77.