You are here

El casal de moment segueix tancat al públic i sense activitats presencials però obrim inscripcions a dos nous TALLERS ONLINE:

TALLER DE VIDEOCONFERÈNCIES ONLINE: Taller que es realitza Online. ÚLTIMES PLACES! Començarà el 3 de novembre i acabarà el 19 de novembre. 6 sessions. Les classes seran per internet els dimarts i dijous de 10h a 12h. És un taller gratuït. És imprescindible tenir: Ordinador personal/tauleta digital, connexió a Internet, Micròfon, Càmera web i Dispositiu mòbil.

TALLER DE WHATSAPP ONLINE: Taller que es realitza Online. Començarà el 23 de novembre i acabarà el 2 de desembre. 4 sessions. Les classes seran per internet els dilluns i dimecres de 10h a 12h. És un taller gratuït. És imprescindible tenir: Ordinador personal/tauleta digital, connexió a Internet, Micròfon, Càmera web i Dispositiu mòbil.

INSCRIPCIONS:
Si esteu interessats en que us apuntem heu de confirmar la vostra plaça abans del 19 d’octubre enviant un whatsapp al 633466641, trucant a aquest mateix telèfon de dilluns a divendres entre 10h i 12h o enviant un correu electrònic a casalgg.taulatcansaladrigas@bcn.cat. En cas que hi hagi més inscripcions que places realitzarem un sorteig entre els interessats i el dia 19 d’octubre us confirmarem la inscripció definitiva.