You are here

El casal obrim inscripcions a un nou TALLER PRESENCIAL de cara al mes de Novembre. En cas que no es pugui fer en les dates previstes perquè els casals encara no estiguin oberts al públic mantindrem la llista d’inscrits per més endavant:

TALLER TAULETES DIGITALS: Taller que es realitzarà prensencialment al casal. L’objectiu és familiaritzar-nos amb la tauleta digital i el seu funcionament, veure com són els menus i configuracions així com aprendre a navegar i descobrir les diferents aplicacions i navegadors . Són 5 sessions estan previstes pels dies 12,19,26 de novembre i 3,10 de desembre de 16.30h a 18h. És un taller gratuït. Per fer el taller el formador portarà tauletes per a utilitzar durant la classe, no cal disposar de tauleta pròpia. En cas que no es pugui fer en les dates previstes perquè els casals encara no estiguin oberts al públic mantindrem la llista d’inscrits per més endavant.

PER PARTICIPAR AL TALLER ÉS IMPRESCINDIBLE ACCEPTAR LA NORMATIVA SEGÜENT:

  • No treure’s la mascareta en cap moment des que s’entri fins que es surti del centre
  • Rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar
  • Mantenir la distància de seguretat amb les altres persones del grup
  • Respectar en tot moment les indicacions del personal del centre

INSCRIPCIONS:
Si esteu interessats en que us apuntem heu de confirmar la vostra plaça abans del 26 d’octubre, teniu diverses maneres per fer-ho:

  • Enviant un whatsapp al 633466641
  • Trucant al 633466641 de dilluns a divendres entre 10h i 12h
  • Enviant un correu electrònic a casalgg.taulatcansaladrigas@bcn.cat.

En cas que hi hagi més inscripcions que places realitzarem un sorteig entre els interessats i el dia 26 d’octubre us confirmarem la inscripció definitiva.