You are here

Col left

Fer esport és una activitat molt recomanable, i està demostrat que una pràctica regular i sistemàtica d’exercici físic ajuda a adquirir una bona salut física i uns hàbits indispensables per trobar-se bé i millorar la qualitat de vida. A Sant Martí tenim quatre circuits gimnàstics adreçats a gent gran per tal de promoure la salut de les persones grans, ajudar-los a mantenir una activitat física adequada a les seves condicions i promoure l’hàbit de moure’s i fer exercici físic d’una manera regular. Les instal·lacions estan pensades per conservar l’equilibri, guanyar elasticitat, prevenir les caigudes de repetició i millorar les possibilitats de fer determinats moviments, necessaris per a la realització de les activitats de la vida diària.

 

Servei de dinamització

En algunes d’aquestes instal·lacions hi ha sessions dirigides, que són a càrrec de professionals de l’esport que assessoren els assistents sobre el funcionament correcte dels aparells, amb la finalitat que les persones usuàries siguin plenament autònomes en la utilització de les instal·lacions, sense necessitat de suport tècnic o professional permanent.

Aquests dinamitzadors també ofereixen propostes d’exercicis adaptats a tothom, per ajudar a moure les extremitats i millorar, així, la mobilitat, l’elasticitat i l’equilibri.

Són gratuïtes i no cal inscripció prèvia: només cal anar a l’espai de l’activitat el dia i a l’hora de dinamització. Us hi podeu incorporar quan arribeu.

 

On són?

Els espais gimnàstics per a gent gran que hi ha actualment instal·lats a Sant Martí són:

Jardins del Clot de la Mel (Sant Martí)
Ubicació: Lope de Vega, 280

Jardins de Teresa de Calcuta (Sant Martí)
Ubicació: Camí Antic de València, 63

Jocs Esportius Diagonal Mar (Sant Martí)
Ubicació: C/Josep Pla amb Agricultura

Avinguda Bogatell (Sant Martí)
Ubicació: Arquitecte Ser – Àlaba

Col right