You are here

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Pantalla Barcelona apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles de diversos centres cívics.


Divendres 22 d’octubre, a les 19 h

Les Perseides

En un poble semiabandonat, la Mar passa les vacances al costat del seu pare, acabat de separar-se, però la tranquil·litat esperable cedeix el seu lloc a uns esdeveniments estranys i misteriosos, sorgits a partir de les llegendes de postguerra del lloc; la nena haurà de fer front als fantasmes de la història i de la seva pròpia família.

Direcció: Albert Dexeus i Ànnia Gabarró

Durada: 72’

No apta per a menors de 7 anys


Divendres 5 de novembre, a les 19 h

 Espanya, 1992. La Celia ha crescut sense qüestionar mai res d'allò que l´envolta. L'arribada de la Brisa a l'escola de monges on estudia, i la seva nova amistat amb un grup de noies més grans que ella, l'empeny a descobrir una realitat que ja no té res a veure amb la desfasada educació que rep, tant a casa com a l'escola. Té 13 anys i la pubertat farà que s´encari a tot allò que fins ara ha significat comoditat i seguretat, inclosa la relació amb la seva mare. Pel·lícula rodada a Gimenells i el Pla de la Font.

Directora: Pilar Palomero

Any: 2020

Durada: 97'


Divendres 19 de novembre, a les 19 h

La Dona Il·legal

La vida del Fernando, un advocat d'immigració, canvia irremeiablement quan coneix la Juliet, una immigrant nigeriana que es dedica a la prostitució i que li demana ajuda per aconseguir el seu permís de residència. Mentre el Fernando s’apropa cada dia més al seu límit al veure les injustícies que pateixen els seus clients, la Juliet s’adona que la màfia que la controla mai la deixarà escapar, ja que és una peça imprescindible en la trama de corrupció entre l’amo del prostíbul on treballa i un comissari de policia sense escrúpols. Arribats a un punt sense retorn, el Fernando i la Juliet decideixen plantar-los cara i portar tota la màfia als tribunals, posant en joc les seves pròpies vides. Pel·lícula rodada a Barcelona, Lleida i Vilanova de Segrià.

Director: Ramon Térmens

Durada: 118'

No recomanada per a menors de 12 anys.


Divendres 3 de desembre, a les 19 h

Sense sostre

En Joan, un sense sostre que malviu venent figuretes de filferro, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència als carrers de Barcelona i emprendre un viatge sobrehumà vers una destinació que només ell coneix.

Direcció: Pep Garrido i Xesc Cabot

Durada: 98’

No apta per a menors de 12 anys

Horaris

Centre Cívic Casa Groga

Adreça:
Avinguda del Jordà, 27
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Sant Genís dels Agudells
Població:
Barcelona