You are here

Malgrat el tancament i el confinament d’aquests dies l’activitat del casal no s’atura. Molts dels talleristes i voluntaris estan mantenint el contacte amb els seus alumnes fent una feina que va molt més enllà del que poden ensenyar amb el que la tecnologia els permet.

Avui us presentem els treballs de final de curs dels alumnes del grup de pintura i dibuix CREART que malgrat tot han seguit al peu del canó fent el seu art i aprenent de la mà de la seva mestra Maria Areválo. En aquests treballs aprenent sobre un pintor històric que els agradi, l’estudien i, amb l’ajuda i consell de la Maria, acaben recreant una obra d’aquest pintor.

Trobareu treballs de la Trinidad, la Pepi, l’Eduardo, la Norma, la Lluïsa, el Jose Antonio, la Rosa, l’Antonio, l’Antoni i l’Esther.  Esperem que us agradin!!

Perquè en el fons el casal són les persones i les relacions que s’hi fan. Moltes gràcies a tots els que desinteressadament esteu posant el vostre granet perquè aquests moments difícils ho siguin un xic menys.