You are here

Els equipaments municipals omplen els seus escenaris d'activitats teatrals i espectacles escènics i musicals per a tots els públics i de totes les categories

La propera quinzena estarà protagonitzada per les moltes propostes que ens fa arribar el cicle Barcelona Districte Cultural, que omples els escenaris dels equipaments municipals de propostes de teatre, de música, d’expressió corporal, de documentals… També tenen lloc dues noves cites de Sant Martí, barri a barri (dissabte 3, i dissabte 10) mentre que el cicle de música clàssica Resonare (diumenge 4) recomença amb una proposta musical única.

Consulteu totes les propostes clicant l’enllaç següent:
Agenda d’activitas dels barris de Sant Martí
(versió descarregable, a l’apartat ‘Adjunts’)

Aquests dies també tenen finestres per a la participació amb propostes com el Consell de Cultura, i ja es prepara l’aniversari d’una de les joies culturals dels barris de Sant Martí, el museu Can Framis de la Fundació Vila Casas, que celebra el seu 20è aniversari al Poblenou (dilluns 5).

La fotografia de la portada de l’agenda d’aquesta setmana és de @eamt1966, amb una perspectiva mil·limètricament geomètrica del parc del Centre del Poblenou.

 

* NOTES:
-L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, participatius, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per les entitats i els equipaments de Sant Martí.
-Les activitats previstes en aquesta agenda poden sofrir alteracions i cancel·lacions a causa de l’evolució de la covid-19