You are here

Comissió d’Activitats Culturals:
Té l’objectiu de fomentar l’interès cultural de les persones que venen al Centre, fent visites culturals a museus, llocs emblemàtics de la nostra ciutat i sobretot, gaudint tots junts de companyia i intercanvi d’impressions.

Comissió de Caminades:
Té com objectiu aconseguir que tothom que tingui ganes de fer-les, sàpiga, la importància que té per la nostra salut estar en actiu. També té com a objectiu, compartir les vivències de la passejada pel nostre barri.

Comissió de Festes Populars i culturals:
Té com objectiu donar a conèixer les festes i costums de Barcelona, a totes les persones usuàries del Casal tant, la part cultural com la gastronòmica,  fent sessions de poesia, contes, concurs de plats típics…. i no pot ser d’altra manera, també fem  un taller puntual per què tothom faci una rosa per la Diada de Sant Jordi.

Comissió de Secretaria:
El principal objectiu d’aquesta comissió, és, sense cap dubte, aconseguir que tota la persona que entri al nostre Casal se senti acollida des del primer moment, això vol dir fer-los sentir com a casa, en un lloc on seran escoltats i atesos com es mereixen i, donant tota la informació que ens demanin.

Undefined