You are here

Us proposem uns tallers tecnològics i de salut emocional en temps de Covid!

Durant el confinament han sorgit algunes mancances en el tema digital, avui en dia tot es fa per ordinador, mòbil (smartphone) i/o tauleta, per això, us proposem uns cursos online per començar a perdre-li la por a la tecnologia:

 • Facebook. Inici 17 de novembre. Dimarts i dijous de 10 a 12 h. 4 sessions.
 • Tauletes. Dimarts i dijous de 17.15 a 18.15 h. Data d’inici a concretar.
  * Aquests tallers es fan a través de videoconferència. Rebreu un enllaç al vostre correu electrònic i només l’haureu d’obrir i esperar que us afegeixin a la sessió. Per això cal que tingueu:

    • Ordinador, smartphone o tauleta, amb càmera i micròfon.
    • Internet i/o Wifi.
    • Adreça de correu electrònic. 

Uns altres aspectes a tenir en compte són els que ens permeten tenir una salut emocional i eines per millorar la nostra salut mental, per això també us oferim dos tallers on podreu treballar des de casa:

 • Memòria. Dimecres d’11 a 12 h.
 • Vida quotidiana. Dijous de 12 a 13 h. En aquest taller es treballen diferents aspectes del dia a dia mitjançant la relaxació, exercicis de memòria, activitat física, les emocions… per poder mantenir el benestar davant la situació que estem vivint.
  * Si no tens ordinador, també el pots fer! Tothom que faci algun d’aquests dos tallers haurà de passar pel casal amb cita prèvia a recollir el material didàctic. Aquelles persones que puguin realitzar videoconferència amb Jitsi, faran el seguiment grupal mitjançant aquest sistema, qui no en tingui, rebrà una trucada setmanal individual de seguiment.

Per inscriure’t a qualsevol d’aquests tallers només cal que enviïs un correu electrònic a casalgg.joanmaragall@bcn.cat o bé truquis o enviïs un whatsapp al mòbil 633 466 602 indicant el/els taller/s que vols fer i el teu nom i cognoms.