You are here

En aquesta època que estem vivint, no ens aturem i us presentem noves activitats per seguir l'activitat des de casa!

 • TAULETES DIGITALS
  Dies
  : dimarts i dijous de 17.15 a 18.15 h
  Data d’inici: a concretar
  Descripció: Taller per aprendre a fer ús de les tauletes digitals (tablet).
 • MÒBIL NIVELL BÀSIC
  Dies
  : dijous de 17 a 18.30 h
  Data d’inici: a concretar
  Descripció: Taller per aprendre a fer un ús bàsic de les funcions del telèfon mòbil.
 • DINAMIC PRACTICE: TAI-TXI, PILATES I IOGA
  Dies
  : dimecres de 10 a 11 h
  Data d’inici: 25 de novembre
  Descripció:
  L’equilibri Dinàmic és una disciplina que combina exercicis de Ioga, Pilates i el Tai-txi obtenint així un sistema d’exercicis complet que et permet incrementar la flexibilitat, guanyar en to muscular i trobar l’harmonia cos-ment per a una millor gestió de l’estrès. És un sistema de fàcil aprenentatge, apte per a tots els nivells i molt divertit.
 • ART-TERÀPIA
  Dies
  : dimecres de 9.30 a 11 h
  Data d’inici: 25 de novembre
  Descripció: espai d’acompanyament psicoemocional a través de les arts visuals i vives. L’objectiu d’aquest taller és facilitar l’autoconeixement i l’auto-cura, així com fomentar habilitats i recursos a nivell relacional, mitjançant la participació i la vivència en dinàmiques educatives-artístiques.
  *Per tal de realitzar les activitats proposades necessitarem materials d’aquest tipus: llapis de colors, ceres, pintures gouache, paper de diferents mides (A4, A3), pinzells de diferents gruixos…
 • MEMÒRIA (NO QUEDEN PLACES)
  Dies
  : dimecres d’11 a 12 h
  Data d’inici: 25 de novembre
  Descripció: amb l’ajuda de materials didàctics es posarà en pràctica la memòria dels assistents mitjançant exercicis. El taller es realitzarà a través de videoconferències setmanals.
  *En cas de no disposar d’ordinador o mòbil per seguir la formació en directe, també es proposa un seguiment setmanal individual a través de trucades que durà a terme la Creu Roja. Les persones que vulguin rebre aquest taller, hauran de passar a recollir el material didàctic pel casal a partir del dilluns 23 de novembre. S’assignarà dia i hora per venir-ho a recollir.
 • VIDA QUOTIDIANA
  Dies
  : dijous de 12 a 13 h
  Data d’inici: 26 de novembre
  Descripció: amb l’ajuda de materials didàctics es treballaran diferents aspectes del dia a dia mitjançant la relaxació, exercicis de memòria, activitat física, les emocions… per tal de mantenir el benestar general.
  *En cas de no disposar d’ordinador o mòbil per seguir la formació en directe, també es proposa un seguiment setmanal individual a través de trucades que durà a terme la Creu Roja. Les persones que vulguin rebre aquest taller, hauran de passar a recollir el material didàctic al casal a partir del dilluns 23 de novembre. S’assignarà hora i dia per venir-ho a recollir.
 • HISTÒRIES DE VIDA
  Dies
  : divendres de 9.30 a 11 h
  Data d’inici: 27 de novembre
  Descripció: espai creatiu on treballar entorn el propi relat biogràfic al voltant de la fotografia. L’objectiu del taller és facilitar la recreació de la pròpia història personal, revivint diferents etapes evolutives, tot utilitzant fotografies antigues pròpies, fotografies històriques dels mitjans de comunicació i fotografies realitzades en el mateix taller amb els seus dispositius mòbils –sempre que això sigui possible–.
 • GESTIÓ EMOCIONAL I SUPORT PSICOLÒGIC
  Dies
  : divendres de 10 a 11 h
  Data d’inici: 27 de novembre
  Descripció: trucs psicològics per trobar-nos millor i fer front a les nostres emocions: com combatre l’ansietat, l’insomni, la tristesa, les obsessions, la ira o la por.

Per inscriure’t a qualsevol d’aquests tallers només cal que enviïs un correu electrònic a casalgg.joanmaragall@bcn.cat o bé truquis o enviïs un whatsapp al mòbil 633 466 602 indicant el/els taller/s que vols fer i el teu nom i cognoms.