You are here

El vermut cultural ens deixa un munt de propostes i recomanacions, que s'ampliaran a les properes edicions d'aquesta activitat online!

Els passats divendres 5 i 19 de març i 16 d’abril a les 12 del migdia, un grupet de persones dels casals Ca l’Isidret i Joan Maragall ens vam connectar a internet, amb el nostre vermut al davant i vam compartir dues hores de recomanacions i comentaris sobre pel·lícules, llibres, sèries, espectacles, música, programes de televisió…

Aquí va el llistat d’algunes recomanacions culturals que van sorgir entre olives i escopinyes:
– Sèries: El nudo; La valla; El Hierro, Gambito de dama; La fuga de Dannemora; Orange is the new black; Lupin; Doña Clara; La cocinera de Castamar; Tiempo de costura; Así nos ven; Outlander; Vikings; Mrs. Wilson; Mentiras.
– Pel·lícules: Los dos papas; Todas las criaturas grandes y pequeñas; La boda de Rosa; Mi Rembrandt; La sociedad literaria y el pastel de piel de patata; Un lugar en el mundo (2003); Las niñas; Sentimental; Inconveniente; Intocable; Un día perfecto; Historias lamentables; Fragmentos de una mujer; Bajo cero; El golpe; Pride; Josep (animació); Patria; Los siete de Chicago; En el calor de la noche.
– Llibres: 365 motius per viure despert; Fes de cada instant un moment únic; Déjame que te cuente (Jorge Bucay); L’elefant encadenat; Cuentos de buenas noches para niñas rebeldes; Buscando a Alibrandi; A l’amic escocès (Maria Barbal).
– Programes de televisió: Imprescindibles (La2 a la carta); Va passar aquí (BTV dijous a les 23.30 h)
– Perfil d’instagram: @donesquefanhistòria
– Teatre: Angle mort (Versus teatre)
– Teatre musical online: Web de La Lírica de Sant Andreu.
– Documental: Lo que el pulpo me enseñó.

Van ser unes estones molt amenes que repetirem els propers divendres 16, 30 d’abril i 14, 28 de maig a les 12 h. Si vols apuntar-te, posa’t en contacte amb nosaltres!