You are here

Des del Casal de Gent Gran Joan Maragall us presentem a la programació pel pròxim trimestre; Abril – Juny 2021.

Us deixem el cartell amb la programació on podreu trobar Tallers on-line, presencials i d’exterior.

* Algunes activitats ja tenen les inscripcions tancades donat que són tallers que tenen una continuïtat des de el trimestre anterior.

INSCRIPCIONS OBERTES DEL 6 al 9 d’Abril: 

  • Trucant al 633 466 602 de dilluns a divendres entre 10h i 13h
  • Enviant un WhatsApp al mateix número de telèfon
  • Enviant un correu electrònic a casalgg.joanmaragall@bcn.cat 

    Cal que indiqueu els vostres noms, cognoms i detalleu els tallers (i grups) que us interessin.
    Fixeu-vos que no us coincideixin de dia i hora els diferents tallers que sol·liciteu!LES ACTIVITATS COMENÇARÀN LA SETMANA DEL 12 D’ABRIL

ATENCIÓ: 

  • La programació de tallers i activitats d’aquest trimestre pot patir canvis degut a la situació sanitària general i a que algunes activitats son de programació externa del casal. En qualsevol cas se us informarà de les modificacions d’horari o format que puguin haver.
  • Els tallers presencials es duran a terme sempre que la situació epidemiològica ho permeti i podran canviar en qualsevol moment a fer-se online. En aquests tallers s’hauran de complir sempre les mesures sanitàries que s’indiquin al casal: higiene de mans, mascareta en bon estat, ben posada i obligatòria en tot moment i distància de seguretat. Els grups seran sempre reduïts i estables.
  • Per a la realització dels tallers online per videoconferència (Zoom, Google meet, Jitsi meet…) cal disposar d’ordinador o tauleta amb càmera i micròfon i connexió a internet.

Esperem veure-us aviat!