You are here

CONCURS DE GUARNIMENTS DE BALCONS, PESSEBRES I DECORACIÓ NADALENCA 2020
Com bé sabeu aquest any no ens podrem trobar per fer les nostres festes nadalenques i de comiat de l’any. És per això que des dels Casals de Gent Gran del Districte de Sant Martí organitzem aquest concurs de guarniment de balcons, pessebres i decoració nadalenca en general que feu aquest any.
 
BASES DEL CONCURS
Podran participar totes les persones a partir de 60 anys. Hi haurà tres categories:
A/ Balcons i finestres
B/ Pessebres
C/ Decoració nadalenca en general
 
Per poder participar al concurs s’han de presentar un màxim de 5 fotografies o un vídeo curt de cada decoració per correu electrònic al correu casalgg.santmarti@bcn.cat o Whatsapp al telèfon de Ca l’Isidret 633466290.
Juntament amb les decoracions s’ha de facilitar el nom i cognoms de l’autor/a així com el seu número de telèfon.
Es pot participar a tantes categories com vulguis.
Període
Per ser valorades les fotografies han d’arribar abans del dia 4 de Gener
🏆 Premis
Es concedirà un premi a cada categoria.
La votació serà secreta entre els dinamitzadors dels 9 casals de gent gran del districte. En cas d’empat es tornarà a votar entre els dos empatats per desfer el desempat.
Es contactarà amb els guanyadors per telèfon per procedir a l’entrega de premis. El veredicte es farà oficial a través de la pàgina web dels casals de gent gran el Dilluns 10 de Gener.
Els casals es reserven la potestat de fer servir les imatges per publicar alguna noticia relacionada amb el concurs a les diferents webs dels casals de gent gran.