You are here

Som Barri

Col left

El Casal, cada any, participa de la Festa Major i de les Festdes de Maig de Poblenou.

En el marc de la Festa Major de poblenou es realitza una exposició dels treballs manuals realitzats per els usuaris del casal,  un ball gratuït per a gent gran i també es s'obsequia amb un present als socis i sòcies que compleixen els 90 anys.

Aquest obsequi el lliura un representant del districte acompanyat de la nostra Coral. Cal que aquells que vulguin rebre l’obsequi s’inscriguin prèviament a secretaria.

CATEGORIA: Activitats Lúdiques
FREQÜÈNCIA: Anual
DATA D’INICI: Novembre. En el marc de les festes de Sant Martí
LLOC, DIA i HORARI: Sala Polivalent del Casal.
QUI POT PARTICIPAR? Persones Sòcies
REQUISITS PER FER L’ACTIVITAT: Cumplir 90 anys.
INSCRIPCIÓ PER FER L’ACTIVITAT: Cal inscripció prèvia.
MODALITAT DE L’ACTIVITAT: Gratuïta
A CÀRREC DE: Diversos col·laboradors

Per les festes de Maig, tradicionalment s'ha fet la Trobada de Puntaires, que va començar l’any 2006 amb una participació de 300 puntaires i el següent any, 2007, ja hi van participar 400 persones. 

A la trobada de puntaires només s’hi pot participar com a grup, no a títol individual, i hi participen diversos grups de puntaires d’arreu. Sempre es dona prioritat a les associacions del Districte de Sant Marti.

FREQÜÈNCIA: Anual
LLOC, DIA i HORARI: Primer Dissabte de novembre
LLOC DE LA TROBADA: Plaça Rosa Perolet, davant el Casal.

Per participar cal posar-se en contacte amb la secretaria del Casal des del mes de setembre fins a la primera quinzena d’octubre. És necessari donar la següent informació:

  • Nom de l’Associació
  • Nombre de participants
  • Nom del responsable i telèfon

A més de la trobada podreu gaudir de paradetes de venda de productes per a puntaires i d’intercanvi de plaques de cava. Un cop finalitza al trobada de puntaires també fem una ballada de sardanes, oberta a tothom.

Col right